VALIKKO
25.1.2019 17:32

Yks mielisairaalareissu lisää

Kolmas kerta. Kuudes kuukausi.

Neljäs päivä tänä vuonna.

Olen apua saamaton kipukroonikko. Olen syömishäiriöpotilas ja sairastanut kymmenen vuotta. Olen vakavasti masentunut. Olen syvästi ahdistunut, saan voimakkaita kauhu- ja ahdistustiloja. Olen traumatisoitunut. Sairastan sopeutumishäiriötä.

Tämä kaikki on räjähtänyt pintaan akuutin maksansiirtoni ja kipukroonikoksi tulemisen myötä.

Onhan mahdollista että ilman niitä, olisin hajonnut ihmisenä, naisena ja identiteettinä, itsearvostuksena pieniksi paloiksi esimerkiksi keskenmenon myötä.

En tiedä. Nyt keskityn paranemaan, etsimään vahvuuksia ja kauniita asioita, apukeinoja jotka toimivat ja sitä,

että enää en pyörry tai oksenna kivusta. Tai tee jälkimmäistä tahallanikaan.

Olen alkanut haaveilla muista asioita, ja yritän pärjätä, päästä aloittamaan paranemisen.

Mutta nyt olen nainen violetti tukka takussa, sairaalan lasten harmaissa lökäreissä ja tummansinisen adidaksen hupparin alla on TENS laite, vatsalla kylmä, ja selällä kuuma lämpötyyny.

Nyt olen aivan rikki hajolla paskana

ja mielisairaalasssa. taaas. voi rakas pitkäniemi.

Kommentit

 • Kimmo

  Heräsin normaaliin osastorymiin kotonakin, eli vähän ennen kuutta. Heti te sinne jääneet mielessä :). Tsemppiä päivään ja terveisiä aamupalan yhteydessä kaikille!

   1
  • Sara Kuparinen

   Terveiset välitetty vähän myöhässä, mutta voi jummi että hymyilytti aamulla lukea tämä!

    0
 • Kimmo

  Moikka Sara! 🙂

  Mitä kuuluu? Onko kivut yhtään paremmin hallussa? Mulla menee vähän taas paremmin. Tosin exä päätti, että nyt kun kaiķki näyttää paremmalta, niin on hyvä tehdä lastensuojeluilmoitus. Ei voi kun nauraa :D. Lapset on ollut mulle aina se tärkein asia ja synkempinäkin hetkinä olen heistä pitänyt kokonaisvaltaisesti hyvää huolta vuoroviikoin. No itsensä hän tässä nyt vain nolaa. En tiedä oletko osastolla, jos olet niin tsemppiä ja terveisiä taas kaikille sinne 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.