VALIKKO
11.6.2018 11:09

Blogi-ilta Hehkussa & lomaterveiset Luostolta

Terveiset Luostolta! Täällä vietellään parhaillaan lomaviikkoa Lapin maisemissa, mutta postaanpa kuitenkin tähän väliin pikaisesti pari kuvaa viime viikon blogi-illasta, joka vietettiin Jyväskylän Keljonkeskuksen Hehkussa. Ilta oli täynnä kauneutta ja pientä hemmottelua mm. pikakasvohoitojen, meikkien ja kulmien kestovärjäyksen merkeissä. Itsekin sain kulmat kuntoon sopivasti juuri lomaviikolle.

Hehku pikameikki

Hehku kulmienvärjäys

Hehku pikameikkaus

Sydämellinen kiitos Hehkun ihanalle henkilökunnalle huippukivasta illasta!

Itse odotan jo malttamattomana, että pääsen heti loman jälkeen testailemaan saamiamme Paesen tuotteita. Kyseinen merkki on itselleni täysin uusi tuttavuus, ja se vaikuttaa hinta-laatusuhteeltaan varsin lupaavalta. Hyödyllisiä vinkkejä ja tuotetietoa kertyi illan aikana roppakaupalla. Ja näyttipä illan nuorinkin osallistuja löytäneen itselleen mieluisan huulipunasävyn.

Hehku huulipuna

Lomasuunnitelmia Luostolla

Täällä Luostolla hehkuttaminen alkoi eilen Luoston laelle kipuamisella. Varsin napakka nousu tunturin päälle vaati noin 600 rappusta. Suunnitelmissa on käydä patikoimassa vielä ainakin Pyhällä ja käydä ihmettelemässä menoa Midnight Sun Film Festivaleilla Sodankylässä. Tänään suuntana on Pelkosenniemi. Mutta näistä lysteistä lisää myöhemmin! 😊

luosto portaat

luosto porot

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.