VALIKKO
21.6.2018 12:06

Blogi muuttaa!

Muutoksen tuulia hönkäilee juuri nyt vähän sieltä sun täältä. Yksi niistä on päätökseni siirtää Himasta-blogi omien nettisivujeni suojaan. Olen jo hiljakseen tehnyt muuttoa, ja esimerkiksi tuoreet lomatunnelmat viime viikkoiselta Lapin reissulta ovat jo luettavissa osoitteessa www.designhima.com/blog.

Reilu puolitoista vuotta kestänyt taival Stoori-blogiyhteisössä on ollut varsin antoisa ja opettavainen. Aloittaessani olin täysi ummikko bloggaamisessa. Edelleenkin minulle on täysi mysteeri miten ja miksi ihmeessä juuri minua pyydettiin Stoorin bloggaajaksi. Oli syy sitten mikä tahansa, olen joka tapauksessa hyvin kiitollinen tarjotusta tilaisuudesta, sillä tuskin olisin täysin ominpäin koskaan tullut tähän hommaan lähteneeksi. Kiitokset siis Stoorille alkusysäyksestä bloggaamisen polulle. Toivotaan, että omat jalat kantavat ja eväät riittävät matkalla tästä eteenpäin!

Oma tupa, oma lupa

Oma tupa ja oma lupa on aina mukavampaa. Siinäpä onkin kaikessa yksinkertaisuudessaan suurin syy blogin siirtymiseen oman katon alle. Sama tuttu meno ja aihepiirien käsittely tulee jatkumaan edelleen, vain osoite muuttuu. Joten jos tuntuu, että haluat visuaalisesti virittäytyneitä juttujani seurailla myös jatkossa, niin laitahan blogin uusi osoite seurantaan.

 

Vain muutos on pysyvää

Myös muuta aika merkittävääkin muutosta on lähitulevaisuudessa tiedossa. Olen muuttamassa heinäkuussa omaan lapsuudenkotiini, joka on 60-luvun alussa rakennettu omakotitalo. Sen sisustamisesta ja remontoinnista riittää varmasti aihetta vielä lukuisiin postauksiin. Lisäksi aloitan syksyllä jatko-opinnot Kuopiossa, Savonia amk:ssa. Tavoitteena on suorittaa monimuotokoulutuksena Muotoilija, Design Making yamk-tutkinto. Siitäkin luulisi monenlaista juttua blogin puolelle irtoavan.

 

Kiitos kaikille Himasta-blogin lukijoille ja erityisesti ihania kommentteja jättäneille! Ne lämmittävät mieltä aina. Toivottavasti nähdään myös blogin uudessa osoitteessa www.designhima.com/blog. 🙂

 

P.S. Voit seurata uusien blogipostauksien ilmestymistä myös Design HiMan Facebook– ja Instagram-tileillä.

 

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  Ihana aktiivinen siskoon likka ,mahtavaa puhtia sulla,,,.

   1
  • Marika

   Kiitos! Taidanpa tietää kuka nimetön siellä kommentoi.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.