VALIKKO
14.10.2017 10:46

Himasta-blogi on 1-v!

Hurlumhei ja tsilirimpsis! Nyt on juhlan tunnelmaa, sillä Himasta-blogi juhlii jo 1-vuotissynttäreitään! Eipä kyllä uskoisi. Niin kuin aina näissä tilanteissa, tässäkin kohtaa on vain hämmästeltävä, mihin ihmeeseen se aika taas sujahti? Mutta niinhän se vaan on, että kun on kivaa, niin aikakin juoksee nopeasti.

Ihka ensimmäinen blogipostaus pelmahti siis tulille tasan vuosi sitten ja sen jälkeen uusia postauksia on vuoden mittaan kertynyt reippaat 40 kappaletta. Itse olen tähän määrään tyytyväinen ja jopa yllättänyt siitä, että näinkin paljon tekstiä olen suoltanut ulos ja loppujen lopuksi ilman sen suurempia tuskia. Etukäteen nimittäin vähän epäilin, että jossain kohti voi alkaa tökkiä.

Toivon mukaan pystyn pitämään samaa postaustahtia yllä myös jatkossa. Suurin toiveeni ja tavoitteeni on kuitenkin se, että lukijat kokevat saavansa Himasta-blogista jotain oikeaa hyötyä itselleen esimerkiksi jakamieni vinkkien muodossa. Enkä pahastu siitäkään, jos joku sattuu oikein viihtymäänkin täällä.

Opettavainen vuosi

Ensimmäinen vuoteni bloggaajana on ollut monella tapaa mielenkiintoinen. Uutta on tullut opittua valtavasti ja lisää oppia tulee koko ajan. Pikkuhiljaa alkaa kokeilujen ja kokemusten kautta avautua se, mikä blogimaailmassa toimii ja mikä ei. On ollut usein aika yllättävääkin, mitkä tekstit nousevat luetuimpien joukkoon ja mitkä taas eivät oikein tunnu ketään kiinnostavan. Selvästikään tämä ei aina korreloi sen kanssa, mikä omasta mielestä on sitä kutkuttavinta sisältöä. En silti missään nimessä aio lopettaa kirjoittamista myös niistä aiheista, jotka eivät suurta yleisöä saavuta. Enkä ylipäätään lähde kirjoittamaan mistään vain siitä lähtökohdasta, että jollain tietyllä aihevalinnalla saavuttaa varmuudella hillittömät lukijamäärät. Omista kiinnostuksen kohteista kirjoittaminen on juuri se asia, jolla pidän touhun itselleni mielekkäänä ja motivoivana.

Google Analytics on ystävä

Seuraavaksi hieman statistiikkaa vuoden varrelta:

Selkeästi Himasta-blogin vuoden luetuin postaus on ollut Sisustustrendit 2017 – voimakkaan väristä luonnonläheisyyttä.

Seuraavina listalla ovat  Mahdollisesti maailman paras raparperipiirakka ja Jyväskylän lähellä sijaitsevia retkikohteita esittelevä Jos metsään haluat mennä nyt.

Eniten jakoja puolestaan on saanut rempparaportti Remontin tulos: kuvat ennen ja jälkeen.

Suurin osa lukijoista on eksynyt blogiini Facebookin kautta, eli uuden blogipostauksen linkittäminen sinne on epäilemättä varsin hyödyllistä.

Lopussa kiitos seisoo

Valtaisan suuret kiitokset teille jokaiselle, jotka olette käyneet Himasta-blogia lukemassa! Ilman teitä tämä touhu loppuisi aika äkkiä. Ja erityiskiitos kaikille kommentteja jättäneille! Niitä on aina kiva saada. Otan myös aina tosi mielelläni vastaan mitä tahansa kehitysehdotuksia ja toiveita siitä, mistä aiheista haluaisitte minun bloggaavan.

Näistä tunnelmista on hyvä jatkaa. 🙂

Kommentit

  • Milla Sukhilta

    Paljon onnea vuosikkaalle! Blogihan on jo taapero.
    Google Analytics on kyllä hauska juttu kun tahtoo tutkailla tilastoja. Mielenkiintoista lukea siitäkin puolesta blogista.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.