VALIKKO
7.2.2018 08:47

Ilahduta ystävää – lataa ilmainen ystävänpäiväkortti

Ystävänpäivään on tasan viikko. Jos yhtään siltä tuntuu, niin tämä päivä jos mikä, on mainio tilaisuus vetää vaaleanpunaiset lasit silmille, vähän ällyillä ja sopivasti lällyillä, ahmia vaahtokarkkia ja hattaraa, mannapuuroa ja mansikkaa. Tai ihan mitä nyt kenellekin maistuu.

Tiedän, että osa ihmisistä suhtautuu ystävänpäivään vähemmän ihastuneesti ja pitää sitä lähinnä amerikkalaisena, kaupallisena hapatuksena. Mutta historia päivän takana juontaa juurensa vahvasti vanhalle mantereelle: antiikin Roomaan, Englantiin ja Ranskaan. Suomeen päivä rantautui kunnolla vasta 80-luvulla. Valentinuksen päivä on yleensä muualla omistettu rakastavaisille, mutta Suomessa siitä on muodostunut ystävien muistamisen päivä. Ja sehän on pelkästään mukavaa, sillä arjen kiireissä oman elämän huipputyyppejä harvoin tulee huomioitua riittävästi.

Suunnittelin ja taiteilin omaksi ja toivottavasti myös teidän muiden iloksi ”iltapuhteina” pari ystävänpäiväkorttia. Korttien pdf-tiedostot ovat vapaasti ladattavissa ja hyödynnettävissä omaan käyttöön.

Klikkaile kiva kortti kaverille

Voit lähettää kortin edelleen sähköisesti, somessa tai printata sen paperille, jolloin onkin kätevästi jotain konkreettista annettavaa ystävälle. Vielä ehtii hyvin kortteja postittamaankin. Ja mikäs näitä estää käyttämästä muulloinkin kuin ystävänpäivänä?

Tartu tilaisuuteen ja tee pienellä vaivalla kaverille hyvä mieli!

 

Pienenä vienona toiveenani on, että kertoisit kommenteissa, mikäli joku kortti sykähdyttää ja jollekulle tärkeälle sen aiot antaa. 

– Marika

 

P.S. Kannattaa kurkata myös mitä vuoden takaisissa ystävänpäivähuuruissani postasin blogiin. Sieltä löytyy vinkki helppoihin sydänorigameihin, jotka toimivat myös kirjanmerkkeinä. 🙂

 

Kommentit

 • Sukat hukassa

  Nää kortit on superihania ton aakkoskortin voisin tulostaa jo ihan vaan meidän omalle seinälle!

   0
  • Marika

   Kiitos, ihana kuulla! Mä mietin itse asiassa ihan samaa ja mallailinkin jo aakkoskorttia kehyksiin. 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.