VALIKKO
5.4.2018 10:17

Kotisäkki tuo väriä kodin säilytysratkaisuihin + ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö: Vilikkala Tradehouse Oy

Kaipailetko sinäkin katseenkestävää säilytysratkaisua kaikelle kodin pikkusälälle, jonka pitää kuitenkin olla aina helposti saatavilla? Etsitkö tyylikästä ja helposti siirreltävää paikkaa leluille? Ovatko keskeneräiset käsityösi aina hujan hajan missä sattuu, koska et ole keksinyt niille omaa paikkaa? Ratkaisu arjen ongelmaan voi olla tässä: Kotisäkki.

Omasta kokemuksesta voin kertoa, että Kotisäkit ovat mitä käytännöllisin ratkaisu yllättävän moneen säilytyspulmaan. Itse käytän Kotisäkkejä mm. sisustussuunnittelijan työssäni tarvittavien erilaisten sisustusmateriaalien mallipalojen säilytykseen sekä innokkaan neulomisharrastuksen myötä jatkuvalla syötöllä lisääntyvien uusien villasukkien ja muiden neuleiden sijoituspaikkana. Olinkin siis todella iloisen utelias kuullessani Kotisäkkien ”isältä” ja Vilikkala Tradehouse Oy:n toiselta yrittäjältä  Jari Toivoselta, että Kotisäkeistä ollaan lanseeraamassa tänä keväänä uusi design-mallisto.

Keltainen kotisäkki

Valmistus 100 % kierrätysmateriaalista

Vilikkala Kotisäkit ovat kotiin ja puutarhaan soveltuvia, kevyitä ja kestäviä monitoimisäkkejä. Huopa on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesterimuovista (PET). Tuote on hengittävä, UV-resistentti, pölytön ja kestävä. Vanhan rikkoutuneen säkin voi puhdistettuna kierrättää muovinkierrätyksessä. Erittäin ekologinen ratkaisu siis!

Kotisäkki keltainen

Uusi, keväisen raikas design-kuosi

Uudet, ihanan värikkäät Kotisäkki-kuosit on kuin tehty lastenhuoneen lelujen säilytykseen tai tuomaan piristysruiskeen kodin muihin tiloihin. Niihin voi tyylikkäästi piilottaa ja säilöä monenlaista kodin irtotavaraa, jolloin ne voivat olla koko ajan näppärästi käden ulottuvilla. Kaunista Kotisäkkiä ei ole tarvetta kätkeä kaapin kätköihin pois näkyvistä.

Kotisäkki keräyspaperi

Kotisäkki legot

Uudenuutukaisen kuosin ovat suunnitelleet Sanna Lehti ja Anni Kääriä kotimaisesta Muovo-yrityksestä. Itselleni uudesta kuvioinnista tuli ensimmäisenä mieleen perinteiset kirjontakuviot ja etenkin ristipistotyöt. Mikäs sen paremmin juuri tähän aikaan sopisikaan, koska kirjonta on valittu myös vuoden 2018 käsityötekniikaksi.

Kotisäkki peikonlehti

Lukemattomia käyttömahdollisuuksia

Huopasäkkien käyttömahdollisuudet kutkuttavat mielikuvitusta monipuolisuudessaan. Niissä voi esimerkiksi kantaa halkoja takan ääreen, säilyttää legoja, kerätä niihin keräyspaperit ja kierrätyspullot odottamaan kierrätyspisteeseen vientiä, varastoida tärkeitä tavaroita ja aina tarvittaessa helposti siirtää niitä paikasta toiseen.

Kotisäkki Pets-figuurit

Koska hinta on edullinen, voi säkkejä testailla kotona vähän siellä sun täällä, omien tarpeiden mukaan. Huoltokin on yksinkertaista, sillä säkit voi pestä pesukoneessa. Niistä ei irtoa väriä, mutta koko saattaa hiukan kutistua. Pehmeän materiaalin ansiosta lattia ei ole vaarassa naarmuuntua, eikä lasten vauhdikkaimmissakaan leikeissä synny pahoja kolhuja, kun lelujen säilytysratkaisu kolahtaa otsaan.

Vinkki viherpeukaloille

Huopasäkkejä voi käyttää myös kasvatussäkkeinä. Huopa sitoo juuria, jolloin ne eivät lähde kiertämään, kuten ruukuissa. Huopa mahdollistaa tiheän ja elinvoimaisen juurakon. Huopa on myös hengittävä ja tasoittaa säkin kosteutta. Säkki on erityisen hyvä kasvihuoneessa osana kastelujärjestelmää. Huopa on eristävä aine joka suojaa juurakkoa hallalta ja toisaalta huopa on auringon lämpöä keräävä ja varastoiva. Säkkeihin voi istuttaa kasveja suoraan, esimerkiksi tomaatteja ja yrttejä.

Kotisäkki yrtit

Säkki päästää vettä läpi, joten kannattaa huomioida millaiselle alustalle sen sijoittaa. Puutarhakäytössä säkki kestää vähintään viisi vuotta. Sisätiloissa ruukun ja suoja-astian voi asettaa säkin sisälle, jota on helppo siirtää paikasta toiseen esim. siivotessa. Kotona parvekkeella kasvatetut yrtitkin saa pysymään hengissä mökkiviikon ajan, kun ottaa vain yrtit Kotisäkissä mökille mukaan.

Säilytä tyylillä

Monipuolisesta Kotisäkkien valikoimasta löytyy myös väritykseltään hillitympi ja kuvioinniltaan hyvin graafinen design-säkkimallisto, jonka kuosit on suunnitellut islantilainen Ingibjörg Hanna Bjarnadottir (Ihanna Home). Näiden säkkien kantokahvat ovat nahkaa ja niiden muotokieli sopii pelkistetympäänkin makuun.

Vilikkalan Kotisäkkien perusmalliston säkit ovat yksivärisiä. Värivaihtoehdoista löytyy musta, grafiitti, harmaa, punainen ja vihreä. Pienintä 2,5 litran vetoista Kotisäkki miniä löytyy lisäksi suloisen pinkkinä.

KOTISÄKKI-ARVONTA

Ja sitten se paras juttu viimeiseksi! Saan ilokseni yhdessä Vilikkala Kotisäkkien kanssa arpoa huikean palkinnon. Palkintona on uutuus Kotisäkki-malli kaikissa kolmessa kevättä hehkuvassa värissä! Voit voittaa siis kolme eri väristä Kotisäkkiä: keltainen Golden Orchre, turkoosi Sky Blue ja sininen Royal Blue.

Osallistumaan pääset kertomalla kommenttikentässä, miten juuri sinä Kotisäkkiä kotonasi hyödyntäisit? Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse, joten varmistathan, että toimiva sähköpostiosoite tulee mukaan. Arvonta päättyy to 12.4.2018 klo 24 ja arvonta suoritetaan perjantaina 13.4.2018.

Tätä tilaisuutta ei todellakaan kannata jättää käyttämättä!

Kotisäkit Muovo

Jos haluat kuitenkin pelata varman päälle ja varmistaa Kotisäkkien kotiutumisen luoksesi, ovat ne myös saatavilla Vilikkalan omasta verkkokaupasta sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Säkkejä löytyy useita erilaisia malleja ja kokoja, kannattaa tutustua! Suurin koko vetää 45 litraa ja siihen mahtuu jopa norsu. 😉

Kotisäkki Ihanna Home


 

Psst…  En malta olla vinkkaamatta myös tästä 70 litran tilaihmeestä eli Pipsa-jättikassista, jonka Vilikkala on suunnitellut yhdessä Pipsa Hurmerinnan kanssa arjen apuvälineeksi. Vaikuttaa nimittäin aivan täydelliseltä kauppakassilta!

Kotisäkki Pipsa

Kuva: Kreetta Järvenpää

 

 

 

Kommentit

 • Elluliini

  Kotisäkit tulisivat lastenhuoneeseen lelujen säilytykseen!

   0
  • Heidi Valkonen

   Laittaisin säkkiin käsityöni. Nykyinen korini pursuaa yli äyräiden.

    0
  • Nimetön Petra N

   Tuskin hennoisin kasvatussäkkinä käyttää, tavaroiden kauniiseen säilytykseen menisi.

    0
  • AnneM

   Kotisäkkejä ollut jo pihalla käytössä tomaateilla ja hyväksi todettu. Nyt ottaisin varmasti patiolle kesäkukille

    0
  • SIRPA

   Viherkasville ja takkapuille sekä käsitöille

    0
  • Sari

   Lankojen säilytykseen

    0
  • Sirkka

   Omien käsitöitteni säilytykseen oranssi/keltainen kotisäkki olis ihana

    0
  • Tarja

   Käsitöiden säilytykseen.

    0
  • Ulla

   Oi mitä ihanuuksia! Vaikka mitä niihin voisi säilöä, lankoja, sukkia, lehtiä, koira lelut, kissa voisi nukkua, mutta se olis varmaa että itselläni pitäisin enkä antaisi tytöilleni

    0
  • Nimetön Nimetön

   Säilyttäisin kotisäkissä eteisen pöydällä lojuvia pikkutavaroita mm. laturin johtoja. Ihanan raikkaat värit!

    0
  • Irmeli Tourunen

   Mökillä oliai monenmoista käyttöä

    0
  • Katri

   Yhden kedkeneräisille neuletöille, yhden lehdille ja yhden mökille vielä määrittelemättömään käyttöön.

    0
 • pirkko

  sukkalankoja tulisi varmaan yksi kassillinen, pehmoleluja ja lastenkirjoja toisiin

   0
  • pirkko

   villalankoja, pehmoleluja ja lasten kirjoja

    0
 • Minnuli

  Uusittuun vessaan laittaisin ja sinne kaikki käsipyyhkeet. Royal blue olisi mun valinta

   0
 • Essi

  Vau, varsinkin tuo Golden Orchre kiinnitti heti huomion, ihania! Leluille sopisi täydellisesti, mutta todella hyvältä näyttää kuvissa myös viherkasvien kanssa.

   0
 • Heidi

  Oi miten ihania! ❤️
  Noillehan olisi vaikka mitä käyttöä: lastenhuoneeseen lelusäilytykseen, eteiseen pipojen ja hanskojen säilytykseen, villalankojen säilytykseen, joulupapereille sopiva kori…

   0
 • Sanna Winberg

  Meillä on Kotisäkki eteisessä keräykseen lähteville lehdille, olohuoneessa halkokassina, ulkokatoksessa kesällä yrteille. Mutta muutama lisää ei olisi ollenkaan liikaa kun nyt vihdoin tuli tuo tummansininenkin valikoimaan!

   1
 • Essi

  Voi miten ihanat! Itse käyttäisin juurikin kasveille, langoille ja meidän koiran jutuille 🙂 mukavaa kevättä sinne!

   0
 • MariaM

  Käsitöille, takkapuille, lehdille, kierrätyspulloille ja käyttökohteita löytyisi useita!

   0
 • Rantsu

  Kesä tulee ja släpärit kaipaavat eteiseen säilytyssäkkiä 🙂

   0
 • Anne

  Itselle lehtikoriksi tai kylppäriin säilyttimeksi, tyttären perheeseen leluille, sukille, tumpuille..

   0
 • anna s.

  Kyllä sinne todennäköisesti pojan autot menisi 🙂

   0
 • Kaisa

  Pikku sälää aina riittää ja kauniisiin koreihin ne on helppo piilottaa.

   0
 • Riikka

  Puuttuu olohuoneeseesta kissan lelujen säilytyspaikka, tämä olisi täydellinen siihen ja NIIN kaunis!

   0
 • Julia

  Kotisäkit tulisivat lastenhuoneeseen lelujen säilytykseen, olohueneseen puiden ja lankojen säilytykseen.

   0
 • Seikku

  Meneillä oleviä käsitöitä säilöisin siihen helposti esille otettaviksi.

   0
 • MariaS

  Tämä sopisi kyllä moneen tarkoitukseen. Heti tulee mieleen lehtien säilytys ja vessa- ja talouspaperit saisi myös kivasti tällaiseen jemmaan. 🙂 Tavaraa mitä laittaa kyllä varmasti riittää. 😀

   0
 • Anne

  Lelukoreiksi, meillä on 3 lasta, kaikki saisivat oman. Oranssiin tulisi aluksi pikku neidin vaatteita, vaatekoko vaihtuu nopeasti kun on vielä vauva, korissa voisi pitää niitä mitä tällä hetkellä on käytössä.

   0
 • Mallukka

  Onpa kiva ”keksintö”, hyödyllinen ja silmää mielyttävä jo sellaisenaan. Moneen tarkoitukseen, ehkä ensin lehdille tai lankojen säilytykseen?

   0
 • Maarit

  Lankojen säilytyksessä isompi tällä hetkellä ja pienessä on perheen aina kadoksissa olevat kaukosäätimet. Muutama odottaa kesän kukkaistutuksia .

   0
 • Laura

  Koiran leluille ja halkosäkiksi.

   0
 • Jonnastiina

  Kaappiin en ainakaan jemmaisi noin kaunista koria eli esillä saisi olla.
  Eteisessä siellä olisi huivit, pipot ja hanskat sulassa sovussa.
  Pojan huoneessa varmaa brio junarata mitä olisi helppo sitten siirrellä olohuoneeseen, koska eihän omassa huoneessa voi leikkiä 😀
  Olohuoneessa voisin säilyttää siinä villasukkia (käytössä ympäri vuoden) ja torkkuvilttiä.
  Kiva arvonta 🙂 värinä eniten mielyttää Sky Blue

   0
 • Helisa

  Villalangoillehan tuo olisi täydellinen säilytysratkaisu! Antaisin yhden anopille, sillä on niin mittavat varastot lankoja, että tarvitsee jatkuvasti lisää säilytyspaikkoja niille. 🙂 Ja yksi itselle samaan tarkoitukseen. Lisäksi yksi säkki jäisi vielä omaan eteiseen kodiksi hanskoille, pipoille ja huiveille. Kiitos mahtavasta arvonnasta!

   0
 • Lyyli

  Ihania! Tämmöseen voisi vaikka laittaa kissojen lelut

   0
 • Joanna Halonen

  Lasten huoneeseen, olohuoneeseen… kyllä säilytettävä löytyy.

   0
 • Henna Kivelä

  Futaripojan palloille ym urheiluvälineille.

   0
 • Tuija

  Lankakoriksi!

   0
  • Johanna Koskela

   Käsityölehtien säilytykseen

    0
 • Xeveliina

  Laittaisin näihin ihaniin koreihin kaikki epämääräiset kotona kuljeksivat tavarat, koska sitten ne eivät ärsyttäisi enää yhtään niin paljon! Nätit korit – parempi mieli! 🙂

   0
 • PäiviS

  Sanomalehdet, langat, kankaat, kissa=), noissahan voisi säilyttää mitä vain.

   0
 • Paikku

  Käyttökohteita löytyy. Minulla näitä muutama jo on. Säilytän niissä takkapuita, ”suojaruukkuna” kukille, pyykkikorina ja lasten huoneessa niissä on leluja

   0
 • Liisa Aarnio-välimäki

  Kauppakassiksi,puiden kantoon tai lehtien säilytykseen.Kassit todella moneen käyttöön esim. hyvä mökkituliainen täynnä kivoja yllätyksiä.

   0
 • Soili

  Käyttöä löytyy mm. Kasvoille, jätepaperille ja vaikka WC-paperille

   0
 • Eija-Maria

  Onpa ihana tuote! Laittaisin varmaan langoille yhden säkin, toisen isolle kasville ja kolmannen kolmen kissamme piilopaikaksi. Tuo kauppakassi (jätekassi) oli myös hieno!

   0
 • M

  Kotisäkit tulisivat lasten huoneisiin, niissä säilytettäisiin mm. Kirjoja, pikkulegoja, pehmoleluja.

   0
 • Koskineito

  Kevään valmistuville lahjakassiksi täytettynä mieluisilla lahjatavaroilla

   0
 • Eija

  Pääsisivät kaikki olohuoneeseen. Yksi pienen vauvan leluille, yhteen lehtiä, kolmas olisi sekatavarakoppa.

   0
 • Pirkko Huttunen

  Käyttökohteita paljon lehtien lankojen lelujen takkapuiden viherkasvien ym.. Säilytykseen

   0
  • Minna V

   Käsityölehdet, kaava-arkit ja lankakerät

    0
 • Rinkula

  Ihan kivasti täyttyisi noista sukkalangoista

   0
 • Outi

  Noilla saisi kierrätysnurkkauksen siistiksi.

   0
 • Tarja

  Parvekkeelle kukille ja lasten leluille.

   0
 • Seidi

  Mä säilyttäisin kotona lehtiä tai lankoja ja mökillä laittaisin tuohon takkapuita ❤️

   0
 • Jasu

  Mä just ajattelin tota ”ruukuksi” kasveille, kunnes huomasin ton kuvan. Eli meidän Herbertti-puu saisi tyylikkään kodin ihana arvonta!

   0
 • Sandra Lind

  Aina vain paranee, ihanat kuosit! Mulla ennestään musta, harmaa, punainen ja roosa. Punaiseen pistän huonekuusen jouluksi, muissa säilytän sukkia sekä sitä sun tätä ja kesällä meinaan kasvattaa niissä jotain. Lahjaksi on muutama mennyt, hyvä lahja lähetettäväksi ulkomaille. Kevyt ja aina löytyy käyttöä.
  Se pieni roosa on aivan ihana kukkaruukun tai maljakon ympärillä.
  Olen ihan koukussa näihin!

   0
 • Taiska

  Yksi menisi heti vessaan vessapaprujen säilytykseen. Vessaa maalaan juuri ja vanha ei sovi sinne enää ollenkaan. Toinen menisi polttopuiden säilyttämiseen ja kolmas mansikoiden kasvattamiseen terassilla ❤

   0
 • Eija

  Ihania, tulisivat käsityö tarpeille.

   0
 • Bub

  Pistäisin kaikki parittomat sukat sellaiseen. Sieltä voi sitten kaivella pareja!

   0
 • Nora

  Yhteen käsityöt, toiseen lehtikeräykseen menevät lehdet ja kolmanteen vaikka vessapaperit. Tuollainen iso voisi toimia vaikka pyykkikorina!?

   0
 • Nimetön Ansu

  Terassille yrttien kasvatukseen ☺

   0
 • Elli Leppiniemi

  Siis just tuon tapaista harmaata olen haaveillut meille parvekkeen oven eteen! Siihen laitettaisiin vilttejä, jotka voi napata mukaan parvekkeelle 🙂

   0
 • Helena

  Lankojen säilytykseen. Eteiseen, lastenhuoneeseen tavaroiden säilytykseen.

   0
 • Tuire

  Olen jo aikaisemmin kasvattanut Vilikkalan harmaassa Kotisäkissä Blue Kongo-perunaa. Onnistui hienosti! Nythän tuo lilasävyinen sointuisi erinomaisesti tuolle siniselle perunalle! 🙂

   1
 • minde.

  Vau! Lehtikoriksi tai langoille tulisi 🙂

   0
 • Tintti

  Lehtien jaotteluun!

   0
 • Pia

  Onpa kivoja koreja. Turkoosi voisi sopia meille ja laittaisin siihen koristeeksi rannalta kerättyjä heiniä. Tai… oranssikin on ihana sen voisin täyttää pikkumiehen leluilla.

   0
 • Tanjak

  Alakertaan lautapeleille

   0
 • Jh

  Lasten leluille.

   0
 • Marsu

  Pirteitä ja piristäviä värejä kasseissa, erityisesti tuo keltainen. Näyttäisivät oikein näteiltä kotona ja niitä voisi ripotella eri huoneisiin. Voisin koota niihin erinäisiä askartelutarvikkeita, pieniä asusteita ja koruja ja menisihän niihin perinteisesti lapsen lelujakin.

   0
 • Liisa

  Minulla on paljon kukkia itsekastelevissa ruukuissa, jotka eivät ole sievimpiä mahdollisia. Nämä olisivat loistaviia ruukunsuojia. Kukat on myös kätevä siirellä, kun näissä on kahvat.

   0
 • Krisu

  Pyykkikori, sukkakori, lehtikori.

   0
 • Sari

  Meillä kotona olohuoneessa on roppakaupalla jos jonkinlaista piuhaa ja lisäpistoketta. Miellyttävä huopakoppa kätköpaikkana veisi pois sähköistä, luikertelevaa ilmettä lattialta.

   0
 • Jenni V.

  Säilyttäisin sisustuslehtiä tai matkahuopia Kotisäkissä.

   0
 • Riitta Kaipio-Vihmalo

  Legot mahtuisivat tosi hyvin tai terassille yrtti-istutusten suojaksi ja antamaan väriä.

   0
 • KATJUSKA

  Mun villalangat huokas ihastuksesta oranssista kotisäkistä kuultuaan. Luultavasti kuitenkin kissamme päättäisi omia kotisäkin nukkumapaikakseen. Monikäyttöinen ja kivannäköinen

   0
 • Liisa

  Oranssi menisi ehdottomasti kuistille kesällä huopien säilytyspaikaksi. Lehdille ja keskeneräisille neulomisprojekteille tuo olisi aivan loistava. Tai sitten voisi jättää jonnekin vain lojumaan, meidän kissa rakastuisi siihen.

   0
 • minttu

  Lehtiä, vaatteita, pelejä, kaikenlaista pikkutavaraa voisi ainakin laittaa näihin.

   0
 • Kati

  Lehtien ja lelujen säilytykseen!

   0
 • Anneli

  Nää on niin parhaat, näissä on takkapuut, lankakerät, sisätossut, puutarhan työkalut ja tietenkin näissä kasvaa perunaa, tomaattia, salaattia ym. Tässä vain muutama esimerkki. Nää uudet kuosit on avan upeita.

   0
 • sikkuralla

  Lastenhuoneeseen pikkuautoille ja muille leluille, jotka pyörivät missä milloinkin.

   0
 • Marjaana

  Ihania ovat. Keksisin ainakin kymmenen eri käyttötarkoitusta.

   0
 • SuWi

  Yksi pääsisi äidilleni, johon voisi laittaa neulontavälineet, puikot ja langat.
  Toinen kori pääsisi lehtimainos kassiksi, jonka voi sitten käydä helposti tyhjentämässä ilman hajoavia muovipusseja.
  Kolmas kori päätyisi veljelleni, joka voisi laittaa siihen työkalujansa, jotta eivät ’olisi aina siellä minne viimeksj on ehkä jätetty’. 🙂

   0
 • TeijaH

  Yksi menisi ainakin koiran leluille ja toisen voisin huolia langoilleni.

   0
 • MarjaKoo

  Aivan upeita, ensinnäkin käyttäisin näitä väriä tuomaan. Makkarin hyllyn päällä on kaikenlaista ”sälää”, joka olisi näissä kauniisti säilöttynä ja järjestyksessä. Koiran leluille hyvä paikka myös.

   0
 • Ronja

  Hienot säkit. laittaisin tavaroitani säkkiin, ainakin leluja ja kaikkea muutakin tavaroita.
  Vessapaperirullan putkille voisi kun hamsteri niitä tarvitsee. unikavereitakin sinne laittaisin.(:

   0
 • Nimetön

  Tummansiniselle löytyisi käyttöä olohuoneessa. Huopia, tyynyjä yms. voisi säilöä kauniisti.

   0
 • Riikka Kotisaari

  Lehtikoriksi

   0
 • Siru

  Kouranleluille ja viherkasveille 🙂

   0
  • Siru

   *koiran 😀

    0
 • Ansku

  Kierrätykseen meneville lehdille olen etsinyt säilytysratkaisua, eli siihen tarkoitukseen menisi.

   0
 • Virpi

  Käsityökoriksi tulisi, lankojen ja keskeneräisten töiden säilytykseen

   0
 • Päivi

  Yksi menis pyykkikoriksi, yksi menis lehdille ja yks menis käsitöille.

   0
 • Kristiina

  Ihania ovat! ja varmasti löytyisi käyttöä. Mökillä klapikassiksi, kotona lehtikassiksi ja pikkutavaroille.

   0
 • Marianna

  Äidin langoille ❤ ihana sisustuselementti. Oranssi olisi juuri oikea väri turkoosin kaveriksi olkkariin. Säilytyspaikaksi kutimille. Tai vaihtoehtoisesti poika omii tämän omille pikkuautoille ❤

   0
 • Ouski

  Langat, käsityöt, lehdet yms säilyisivät mukavasti.

   0
 • Annukka

  Olohuoneeseen laittaisin esim.vilteille, sky blue sopisi meille hyvin.

   0
 • Irene

  Säilyttäisin lankoja ja käsitöitä.

   0
 • Sofia

  Tämä olisi mitä mainioin lankojen säilytystä varten!

   0
 • Linda

  Paperin keräykseen ja kasveille.

   0
 • Nimetön

  Lapsen leluille, lehtien säilytykseen ja kukkaruukuksi.

   0
 • Jaana

  Noin ihanissa säkeissä voi säilyttää mitä vain eikä niitä tarvitse piilotella. Kierrätyspisteinä kotona kehtaa pitää myös näkyvillä.
  Kesäkukkien kavatuksessa mainioita.

   0
 • Saara

  Lasten lelusäilytykseen käyttäisin

   0
 • Hiisukas

  Lapsiperheessä olisi vaikka mitä ideoita, mitä noihin säilöisi: leluja, legoja, nukenvaatteita, sukkia, pipoja jne.

   0
 • Tiia

  Ihanaa, yhteen laittaisin lehdet, koska kissa on ominut nykyisen lehtikorin, toiseen sujahtaisi kaikki lankarullat ja muut tarvikkeet ja yhteen voisin koota talven jäljiltä pipot sun muut hanskat 🙂

   0
 • Maire

  Vaatteita, pikku sälää ja kirjoja ja lehtiä. Kauniit värit!

   0
 • Tiia

  Koiran lelut, vessapaperirullat ja kodin ainoalle viherkasville tuo ihana oranssi

   0
 • Paula

  Itsellä löytyisi säkeille vaikka mitä käyttöä ; käsitöille,lehtiaarteille,istutuksille, kissojen piilopaikaksi ja vaikka mihin. Mutta ehkäpä pakkaisin niihin pienen keittiön tarvikkeet kun nuorimmaisetkin lähtevät opiskelemaan ja sisustavat Ensimmäistä Kotiaan ❤

   0
 • Mammutti

  Mammutti-lankaa pitäis pitää tuollaisessa että ei kerää pölyä ja hiuksia ja mahtuu pyörimään

   0
 • Selja

  Noin upeisiin kotisäkkeihin laittaisin ison viherkasvin, lasten leluja sekä lehtiä

   0
 • Emiliaa

  Juuri tuskailin lelusäilytyksen puutetta! Joten leluille menisi nämä säkit.;)

   0
 • Kipa

  Eteiseen käsineille, huiville ja pipoille. Kodinhoitohuoneeseen keräyspaperille ja toinen muoveille., niissä on helppo kuljettaa kierrätyspisteeseen.
  Olohuoneessa keskeneräisille käsitöille on jo punainen kotisäkki❤

   0
 • Miksu

  Säilytykseen mökille

   0
 • Karoliina

  Olisi täydellinen lasten leluille

   0
 • Hanna -leena Renholm

  Puutarhassa yrttien kasvatuksessa

   0
 • Epi

  Eteisessä saisi olla ottamassa vieraat vastaan.

   0
 • Piitu

  Yhteen säilöisin lehdet, yksi eteiseen mihin koirien tossut, hihnat ja muut tarvikkeet ja eteiseen myös toinen omille pipoille/huiville ja tumpuille. Muitakin paikkoja varmasti löytyisi mihin tarvisi.

   0
 • Taina

  Käsitöille tarttis ja leluillekin ois ihana <3

   0
 • HeidiL

  Korille olisi käyttöä koiran leluille joita on paljon ja myös lehtikoriksi.

   0
 • Tuula Haikonen

  Säilytykseen ja silmäniloksi <3

   0
 • nemma

  Yhdestä säkki jämälangoille, yksi pikkupyykeille ja yksi mainoksille ja lehdille 🙂

   0
 • Sari

  Kauniita Pitäisin itse sky bluen värisen neulelangoille ja lahjoittaisi kaksi muuta lähipiirille käyttöön. Todella kauniita!

   0
 • Viivi

  Omille keskeneräisille käsitöille nämä olisivat aivan täydellisiä ja uudet kuosit sopisivat meidän sisustukseen täydellisesti, yksi kori menisi lapsen leluille 🙂

   0
 • Pirjo Koponen

  Kyllä on kauniita ja uusi tuttavuus minulle.
  Säilytykseen ja kierrätykseen tarvitaan meillä uusia välineitä. Lehtikori, käsityökori, kotijumppavälineet…lista on loputon. Norsunkokoinen voisi olla hyvä pyykkikassina. Taidan tilata muutaman säkin vaan kiva olisi voittaakin nuo värikkäät. Sopisivat kotiin sekä mökille

   0
 • Marja

  Terassille pääsis tai kylppäriin, käyttokohteita vaikka mihin

   0
 • Leeni

  Olohuoneeseen käsityökoriksi. Ja ehkä terassille istutuskorijsi.

   0
 • Teija

  Käsityökoriksi, lehtikoriksi ja yksi tyttären tavaroille.

   0
 • Tanja

  Kodinhoitohuoneeseen ilahduttamaan; pesuaineita, sukkia, tilpehööriä.

   0
 • Elise H.

  Ihania! Olisi loistava lehtien säilytykseen, ja pois lähtevälle keräyspaperille tietysti oma korinsa. Käyttökohteita löytyisi monia 🙂

   0
 • SannaMi

  Käsitöille ja kissojen tarvikkeille 🙂

   0
 • Sanna P.

  Käsitöiden säilytykseen ja paperinkeräys”astioiksi” tulisivat (:

   0
 • Kiki

  Lehtiä ja sekalaista lasten tavaraa säikyttäisin.

   0
 • Krista

  Leluille ja langoille 🙂

   0
 • Päevi

  Lankojen ja neuleiden säilytykseen

   0
 • Nimetön Nimetön

  Lankojen säilytykseen.

   0
 • Satu

  Kukkaruukuiksi 🙂

   0
 • Tiggah

  Käsityölangoille ja lasten leluille olis ihan täydellisiä 🙂

   0
 • Pipa

  Mukava ja ekologinen ❤. Säilöisin kotisäkkiin lastenlasten lelut, omat neulomukseni ja koirieni lelut.

   0
 • Cattis

  Käsityöihmisenä säilyttäisin Kotisäkeissä lankoja ja keskeneräisiä neuleita/virkkaustöitä. Piristäisivät ihanasti sisustusta 🙂

   0
 • Tuula Forsskåhl

  Istuttaisin yrttejä.

   0
 • Helena eskonmaa

  Käsitöiden säilytykseen.

   0
 • Juulia

  Ihania!! Lehtien säilytykseen tällainen olisi upea!

   0
 • Liz

  Lehtien tai kirjaston kirjojen säilytyspaikoiksi.

   0
 • Jaana

  Lelukopaksi, lehdille ja koirien tavaroita säilyisin

   0
 • MR

  Kotiin kunniapaikalle vaikkapa lelujen säilytykseen.

   0
 • Pirjo

  Yhteen laittaisin tekeillä olevan käsityöni. Toiseen mökillä sytykkeeksi tarkoitetut lehdet. Kolmanteen voisi laittaa vaikka pyykin pesuaineet mökkisaunassa.

   0
 • Maikki

  Voi miten mahtavat värit ja sopivat vielä meidän sisustukseen! Oranssi makkarion vielä paikkaansa etsiville tavaroille, turkoosi työhuoneeseen tuomaan järjestystä ja kolmas olohuoneeseen neulontanurkkaukseen. Tällä hetkellä langat ovat piilossa ja neulomukset sikin sokin.

   0
 • Kirsi

  Käsitöiden säilytykseen olisi juuri passeli!

   0
 • Ulpu

  Kissamme Kotisäkkiin kapuaisi…

   0
 • Nimetön Nimetön

  Pari kesäkukille ja yksi käsityökoriksi

   0
 • Nimetön

  Käsitöille, pehmoleluille, vilteille, … käyttökohteita kyllä löytyisi.

   0
 • Annika

  Tummansininen tulisi makuuhuoneen viherkasville suojaruukuksi, ja yksi neulontatarvikkeille. 🙂

   0
 • Anneli

  Yhdessä säilyttäisin leluja, joita pidän lastenlasta varten, toiset antaisin sinne lapsenlapsen kotiin leluja varten. Ovat tosi nättejä. 😉

   0
 • Taija

  Ei vitsit miten kauniita! Ja niin monikäyttöisiä! Ite en olisi noin montaa käyttötarkoitusta edes keksinyt. Näkyvälle paikalle pääsisi kori kotona, käyttötarkotukset varmaan vaihtelisi ajoittain 🙂 Monikäyttöinen ja kaunis tuote! Ja tämä blogi, täältä löytää aina nämä parhaat vinkit! Mukavaa kevään odotusta! 🙂

   0
 • Milla

  Turkoosiin tulisi meidän flecepeitot. Olisi helposti esillä ja väri just täydellinen.

   0
 • Milla

  Olkkariin leluille tai legoille, käyttöön pääsisi varmasti!

   0
 • Riiti

  Hienoja nämä. Lastenhuoneeseen legoille olisivat täydelliset tai miksei eteiseen lasten pipo/sormikaskoriksikin sopisi.

   0
 • annnnna

  kaikenlaisen tilpehöörin säilytykseen, ja voi olla että päätyisi myös kukkaruukun koristeeksi 🙂

   0
 • Karoliina K.

  Lasten huoneisiin,eteiseen,olohuoneeseen ja muualle

   0
 • Hiipi

  Oli kiva nähdä esimerkkikuva Kotisäkistä legojen säilytysapuna. 😛 Mä kokeilisin sitä kans!

   0
 • VillaVa

  Siis mikä mahtava tuote! Laittaisin portaille auttamaan tavaroita kulkeutumaan alhaalta ylös. 🙂

   0
 • Heini

  Löytyy jo pirtistä pari kotisäkkiä leluille. Kesäksi kukille ja kasvihuoneeseen.

   0
 • Muru

  neulontalankojen säilytykseen nojatuolin viereen, luhdille ja villasukille ainakin sopisivat oikein hyvin.

   0
 • Sukat hukassa

  Ihania! tahtoisin kokeilla kasvattaa taas parvekkeella jotakin ja nämä sopisivat siihen hyvin!

   0
 • Sirkkuli

  Ihania! Lankojen säilytykseen käyttäisin 🙂

   0
 • TiinaV

  Keskeneräisten neuletöiden säilytykseen, lehtikoriksi ja lasten pikkuleluille.

   0
 • Nimetön

  Tyttärelle lehtien säilytykseen

   0
 • JennaO

  Yrttien kodiksi pääsisi! Ollaan jotain tän kaltaista ratkaisua mietitty parvekkeelle, näissä ois väritkin just kohdillaan! Pelkkää harmaata tuli vastaan vain tähän mennessä kaupoilla.

   0
 • Sarae

  Käsitöille ja lasten tavaroille.

   0
 • Sanna

  Omassa kodissa säkki löytäisi paikkansa lapsen lelukorina. Edellinen meriheinäinen vetelee jo viimeisiään ja olen jo hetken etsinyt tilalle uutta kivan näköistä koria. Nämä on kyllä niin ihanan näköisiä että tekisi mieli tilata jo ajoissa anopille joululahjaksi kaunis halkosäkki! Eipä tarvitsisi sitten tuskanhiki otsalla loppuvuodesta pohtia mitä hankkii..

   0
 • Mirva

  Lasten leluille tulis 🙂

   0
 • Piece

  Kaikenlaisen pikkusälän säilömiseen tulisi käyttöön 🙂

   0
 • Anksu

  Keskeneräisille käsitöille yksi ja kaksi vaikkapa leluille. 🙂

   0
 • Elina Tervo

  Säkki täyttyisi langoista ja keskeneräisistä käsitöistä, jotka vaeltaa nyt olohuoneen lattialla

   0
 • Leenap

  Täyttäisin langoilla! Olisivat ihan eri näköisiä kuin ne sekalaiset laatikot, joissa käsityötarpeeni nyt ovat!

   0
 • Matilde

  Kasvatussäkkinä käyttäisin. Istuttaisin yrttejä. Mutta varmasti keksisin muutakin käyttöä. Hienoja ovat ja tykkään väreistä. Kiinnostuin kovasti tuotteista ja koklaan myös verkkokauppaa.

   0
 • Maijai

  Langoille, olkkaria koristamaan 🙂

   0
 • Peutu

  Lankojen säilytykseen, sekä kasvusäkkeinä tomaateille.

   0
 • Sirpa Kristersson

  Yrteillä, langoilla ja vaikkapa lehdille.

   0
 • ttkol

  Langoille ja lehdille. 🙂

   0
 • Jenni

  Käsityökoriksi ehdottomasti 🙂 nyt kaikki keskeneräiset on sikinsokin pitkin hyllyjä 😀

   0
 • Suvi

  Puutarhaan kasveille ja sisälle kotiin säilytykseen 🙂

   0
 • Ruskarouva

  Käsityökoriksi 🙂 Niin paljon on kertynyt lankoja…

   0
 • Miia

  Onpas upeita. Saisivat olla vaikka apuna kodin kierrätyspisteessä esim. lehdille, kartongeille, metalleille ym, mitkä nyt on pitkin nurkkia erinäisissä paperikasseissa sun muissa. Näillä tulis kierrätykseenkin tyylikästä hohtoa.

   0
 • Salli

  Pirteän keväiset värit. Mukaan arvontaan ja yksi menisi vessaan ja kukalle yksi ja sit lehtiä voisin laittaa yhteen.

   0
 • eija

  Leluille ja langoille olisi käteviä.

   0
 • EKL

  Vessaan tilpehöörikoriksi ainakin yksi ja toisen antaisin äidille ja yhden kässäkamoille!

   0
 • Essi

  Ooh la la kuinka kauniita! Koiran tavaroille tulisi yks, toinen keittiöön ja yksi vessaan 🙂

   0
 • Katri

  Lapsen lelujen säilytykseen menisi 🙂

   0
 • Essi

  Sori mulla meni S-posti tuolla väärin 😀

   0
 • hilkka

  Kodin tavaroille, esim. tyynyille 🙂

   0
 • Anastasia

  Kierrätykseen eli yhteen lehdet (nyt paperikassissa), yhteen muovit ja yhteen tyhjät pullot/tölkit.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.