VALIKKO
13.4.2018 11:22

Kotisäkkien voittaja on arvottu

Arvontalaulu raikui tänään ja Kotisäkki-arvonnan voittaja on selvinnyt! 13. päivä ja perjantai onkin nimimerkillä Jonnastiina arvontaan osallistuneen onnenpäivä. Voittajaan on otettu yhteyttä ja kolmen Kotisäkin paketti kaikissa kolmessa uutuusvärissä matkaa onnelliselle voittajalle lähipäivinä. 🙂

Vastauksia arvontaan tuli lähes 200. Suurkiitos ihan jokaikiselle arvontaan osallistuneelle! Kommenteistanne löytyi vaikka kuinka paljon hyviä ideoita Kotisäkkien käyttöön. Ei tässä voi muuta kuin todeta, että onpa tuo vain hurjan monikäyttöinen kapistus!

Paljon kivoja ideoita Kotisäkkien käyttöön

Saamieni kommenttien perusteella eniten käyttöä tuntuu löytyvän lasten lelujen, käsitöiden ja lankojen säilytykseen. Myös lehtiä ja takkapuita useampi säkkeihin sijoittaisi. Lemmikin lelut ja tarvikkeet ja jopa itse lemmikki (yleensä kissa) löytäisi piilopaikan Kotisäkistä. Ja moni muukin pikkutavara säkkeihin sujahtaisi, pois tieltä ja katseilta.

Moni löytäisi säkeille käyttöä parvekkeella tai puutarhassa. Varsin kekseliäs idea mielestäni on myös wc- ja talouspaperirullien säilytys Kotisäkissä. Aivan ihania olivat myös ne suunnitelmat, joissa tarpeellisella tavaralla täytetty Kotisäkki toimisi lahjana tai tuliaisena. Siitäpä oiva vinkki vaikka kevään valmistuville tai kesän mökkiviemisiksi. Toimii varmasti!

Onnea vielä oikein säkkikaupalla voittajalle ja iso kiitos kaikille kommentoineille!💛

 

P.S. Voit seurata minua myös Facebookissa ja Instagramissa!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.