VALIKKO

Netflix-vinkki: kahdeksan maailman huippudesigneria

ABSTRAKTIO: Muotoilun taito

Tässä jokaiselle designista kiinnostuneelle vahva Netflix-suositus vaikka tulevan viikonlopun viihteeksi. Kahdeksanosainen Abstraktio: Muotoilun taito on todella laaja-alainen katsaus muotoilun eri osa-alueisiin. Sarja pitää sisällään kahdeksan henkilökuvaa visuaalisen alan guruista, jotka kertovat kiehtovasti omin sanoin mm. tinkimättömästä työskentelystä designin parissa, omasta sisäisestä maailmastaan ja miten muotoilu on läsnä elämässä joka hetki.

Komea lista design-nimiä

Oman tunnin pituisen jaksonsa ovat saaneet kuvittaja Christoph Niemann, jalkinesuunnittelija Tinker Hatfield, lavastaja Es Devlin, arkkitehti Bjarke Ingels, autosuunnittelija Ralph Gilles, graafinen suunnittelija Paula Scher, valokuvaaja Platon sekä sisustussuunnittelija Ilse Crawford. Jokaisen jakson on myös ohjannut eri ohjaaja.

Netflix-jaksot

Jokaisesta oman alansa mestarista on nähtävissä tunnin kestävä jakso

Kunnioitettava panostus Netflixiltä

Aivan huippukiinnostava ja inspiroiva sarja! Kaikki jaksot ovat mielenkiintoisia, koska muotoilun ala ja näkökulma vaihtelevat joka kerta ja tyypit esiintyvät rennosti omina itsenään. Sarja on myös oivaltava aluevaltaus Netflixiltä. Taideteema yhdistettynä laadukkaaseen toteutukseen houkuttelee varmasti uusia katsojasegmenttejä Netflixin pariin. Eli tarkista tämä!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.