VALIKKO
1.9.2019 15:18

Näin ratkaisemme ilmastonmuutoksen

Ilmastonmuutos on jo tapahtunut – se ei ole enää kaukainen uhka, mitä monet kuvittelevat. Yhdessä voimme hillitä ilmastonmuutoksen vaikutuksia, mutta tähän taisteluun tarvitaan enemmän ihmisiä, jotka on sitoutuneet pelastamaan maapallon. Haluan tässä blogipostaksessa kertoa innovatiivisia ja tieteeseen perutuvia ratkaisuja. Metsät on palautettava takaisin Brasilista Indonesiaan ja varmistettava puhtaan energian tulevaisuus.

Meidän kaikkien pitäisi istuttaa puita, koska puilla on mahdollisuus varastoida hiilidioksidia. Metsänhoitoon tarvitsemme hyviä ratkaisuja!

Tällä hetkellä energiantarpeet ovat kasvaneet maailmanlaajuisesti, joten tarvitsemme enemmän uusiutuvaa energiaa, jotta hiilidioksidipäästöt vähentyisivät.

Meidän täytyy puhua enemmän ilmastonmuutoksesta ihmisille ja kehottaa tapoja, joilla hillitä sitä. Mielestäni veronkorotukset polttoaineisiin ei edistä ilmastonmuutosta, koska verorahoja ei kohdisteta suoraan ilmastohankkeisiin. Tällä tavalla vain ärsytetään ihmisiä, jotka alkavat vastustamaan ilmastonmuutosta kaikin keinoin.

Autamme heikoimmassa asemassa olevia yhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutokseen. Ilmastonmuutos uhkaa miljoonia rannikoilla asuvia ihmisiä, koska merenpinta on nousemassa sulavan jäätikön takia.

Enemmän keinotekoista lihaa. Nykyaikainen kasvisruoka on ravitsevaa ja terveellisempää, kuin liha. Aion tulevaisuudessa painostaa ravintoloita tuomaan kasvisvaihtoehtoja päälistalle, eikä erilliselle kasvisruoka -kategoriaan.


Lue myös nämä:

https://www.stoori.fi/ilmastonasialla/ilmastonmuutos-on-haitallista/
https://www.stoori.fi/ilmastonasialla/ilmastonmuutos-on-ihmisen-aiheuttama/

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.