VALIKKO
18.9.2017 09:33

KESÄVIDEO 2017

Kuvasin kesän ajan kännykälläni pieniä videoklippejä ja kesän jälkeen yhdistin klipit yhdeksi kesävideoksi. Toteutus ei ollut aivan kuin suunnittelin, mutta sainpahan ainakin toteutettua. Videon järkyttävä laatu vain vähän ärsyttää.

Olettehan laittanut mun Youtubekanavan jo tilaukseen? Tämäkin video meinaan on löytynyt tubesta jo kymmenenpäivän ajan. Kanavani löytyy nimellä Inka Nitta. Jos sulla on jotain hauskoja video ehdotuksia mulle niin heitäppä ehdotuksesi kommentteihin joko blogiin tai videoihin!

Kommentit

 • Niina

  Oli ihana katsella sun kesää video muodossa! 🙂 Oli myös pirteä musiikki taustalla ja muutenkin sun kesä vaikutti mukavalta!

   0
 • inka nitta

  Ihana, että tykkäsit videosta. Kiitos paljon Niina <3

   0
 • ☆Saga☆

  Aivan ihana video <3 Sun pitäs kyl vloggaa enempi, oot täs kyl nii hyvä 😀 <3

   0
 • Kata

  Olipa ihana video, ihan harmittaa kun omani ei onnistunut:D Mä vaan itse katson niin heikosti muiden videoita, johtunee varmaan siitä miksi se omien videoklippien teko epäonnistui. Pidän enemmän kirjoituksista ja blogiteksteistä – ristiriitasta kun en tykkää lukee kirjoja:'D Mutta onhan tällaiset välillä oikeesti aivan ihanaa katsottavaa ja vaihtelua joten ihan huippua ois tällainen saada tehdyksi!

   0
 • inka nitta

  Voi kiitos Saga!<3 Itseasissa videoita on tulossa kyllä lisää, sillä ajattelin panostaa Youtubeen. Kaksi videota on jo valmiinakin 🙂

   0
 • inka nitta

  Joo muakin harmittaa, kun en sitten päässytkään näkemään sun videoo! 😀 Mä taas tykkään katsoa hirmuisesti videoita, mutta myös lukea blogeja. Laajennan tosiaan nyt Youtubenkin puolelle niin toivotaan, että blogi ei kuole kokonaan..

   0
 • ELLI

  Ihana video, sun kesä vaikuttaa niin ihanalta!<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.