VALIKKO
13.4.2018 18:28

MAKUUHUONEEN TEHOSTEVÄRINÄ VIHREÄ

Sisustus juttuja on toivottu todella paljon ja en ymmärrä miksi teen näitä niin harvoin. Kirjoittelin vuoden alussa ”Koti ärsyttää” postauksen, joka herätti monien huomion ja oli ihana kuulla, että en ole ainut asian kanssa. Tämä koko asunto on ihan todella keskeneräinen sisustuksen puolesta ja makkari on itseasiassa kaikkein vähiten valmis, sillä esim. sitä sängynrunkoa ei edelleenkään ole hankittu.
tehostevärinä vihreä 2
Sisustus on minulla jo monta vuotta ollut tosi musta-valko painotteista ja viimevuosien lisänä on tullut harmaan eri sävyt, sekä hieman vaalea puu mukaan. Jotain väriä olen kuitenkin ruvennut kaipaamaan ja makuuhuoneen tehosteväriksi on valikoitunut mun suosikkivärini eli vihreä.
makuuhuoneen tehostevärinä vihreä
Paljon löytyy kuitenkin myös sitä valkoista väriä mm. huonekalut ja päiväpeitto. Matto on seeprakuosillinen ja pimennysverho tummanharmaa, jotta valo ei pääse makuuhuoneeseen lainkaan läpi. Vihreää väriä löytyy kuitenkin koristetyynyistä sängyn päältä, kynttilästä, maljakosta ja jopa tauluhyllyllä nojailee yksi vihreä taulu. Mun suosikki kimono on päässyt roikkumaan tauluhyllyn reunasta, sillä se on kiva vetää päälle heti, kun sängystä pääsee aamulla nousemaan.
tehostevärinä vihreä
Seuraavaksi pitäisikin valita jokin kiva tehosteväri olohuoneeseen, mutta saa nähdä onko sielläkin pian tehostevärinä vihreä.

Mikä väri sulla toimii piristäjänä asunnossasi?

Kommentit

 • Jenna

  Olen kyllä tänä keväänä niin rakastunut vihreään väriin! 🙂 Toimii tosi hyvin!

   0
  • Inka Monola

   Vihreä on jo monta vuotta ollut mun suosikki väri ja ihanaa, kun se on vihdoin muodissa, joten sitä löytyy kaikkialta! 😀

    0
 • Liisa

  Tuttua kuosia näkyvissä. Ostin paidan tuolla kukkakuosilla Onlyssa. Ihastuin aivan täysin 🙂

   0
  • Inka Monola

   Tuo on kyllä ihana kuosi. Vihreän lisäksi tuota löytyi myös ainakin punaisena 🙂

    0
 • Reetta

  Mäkin valitsin vihreää tehosteväriksi uuteen asuntoon 😀 rakastuin vihreisiin verhoihin ja pitäisi haalia vielä tyynynpäällisiä ja muuta kivaa vihreää.

   0
  • Inka Monola

   Vihreä on kyllä ihana ja raikas väri sisustuksessa! Mun pitäisi myös ostaa uudet vihreät koristetyynynpäälliset ja jotain muuta kivaa 🙂

    0
 • Ane

  Oi näyttää kyllä upealle tuo vihreä tuolla teen makkarissa ♥ Mun mielestä näyttää aina paljon paremmalta kun perus valkoiseen tai mustavalkoiseen sisustukseen heittää jonkin yhden värin tuomaan hieman väriä 🙂

   0
  • Inka Monola

   Oi kiitos Ane, ihana kuulla! Tehostevärit tekevät kyllä ihmeitä <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.