VALIKKO
28.7.2014 13:54

sunset @kajaani

Heipsu! Kauheesti ollu tekemistä varsinkin tossa loppuviikosta. Niinkuin blogin FACEBOOK sivuilla mainitsinkin, niin torstaina lähdettiin Jyväskylään ja siitä heti seuraavana aamuna ajettiin Kajaaniin. Kajaanissa siis olin, koska oli murun suvun sukujuhlat sellasessa saaressa, joka oli tosi ihana paikka! Oli kyllä huippu kivaa, mutta kuvien ottaminen jäi kyllä vähän vähäseks, kun enemmän juteltiin ihmisten kanssa ja kokoajan oltiin joko uimassa ja saunassa. Ja kauheesti multa ja Jonilta kyseltiin kaikkee, kun en hirveesti noita sen sukulaisia ollu ees nähny. No ensviikonloppuna sitten mun suvun juhliin, kun serkun häät.
 Niin tosiaan muutamat auringonlasku kuvat nappasin tuola Kajaanissa ja saatte nyt tyytyä niihin. Tai omasta mielestä ne on tosi nättejä, varsinkin noi mun ja kullan söpöilykuvat, mitkä Jonin sisko nappas. Ainakin saitte kuulla, että elossa ollaan!

kuva 2(15)kuva 1(15)kuva 2(14)Työpöytä-002

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.