VALIKKO
6.10.2017 14:27

15 faktaa minusta – get to know me

Hetki sitten tajusin, että hei en ole kertonut itsestäni juuri lainkaan täällä blogissa. Sen asian korjaamiseksi mulla on teille 15 faktaa minusta! Enjoy my weirdness people

1. Asun Turussa, mutta kotipaikkani on Petäjävesi, Jyväskylän naapurikunta. Vanhempani ovat kuitenkin Lapista ja muuttaneet Petäjävedelle syntymävuonnani. Puheessani lipsahtelee kovasti murresanoja ja siksi kaverini joutuvat joskus raapimaan päätään. Harmikseni Keski-Suomi ja Turku ovat pesseet kielenkantani melko tarkkaan.

2. Rakastan kauhua, Halloweeniä, kauhuleffoja ja jännitystä. Halloween on ainut jenkkien juhla, jonka haluaisin tuoda Suomeen.

3. Olen aina ollut kiinnostunut fysiikasta, tieteestä ja avaruudesta. Jos pääsisin käymään avaruudessa, voisin kuolla onnellisena. Jos olisin yhtään fiksumpi, opiskelisin lääketiedettä.

4. Olen äärimäisen eläinrakas. Melkein itkin järkytyksestä, kun luin uutisen siilistä, jonka pikkupojat pahoinpitelivät kepeillä. Uskon, että koirat ovat taivaan lahja ihmiselle.

5. Herkuttelen mieluummin suolaisella, kuin makealla. Kaupasta valitsen cheat-päiviin ennemmin sipsiä ja salmiakkia, kuin hedelmäkarkkia ja suklaata.

 

 

6. Rokkasin aikaisemmin lyhyttä poikatukkaa, mutta neljä vuotta sitten aloin kasvattaa hiuksiani. Nyt ne ulottuvat jo yli selän puolivälin.

7. Hallitsen tietotekniikan todella hyvin pitkän harrastuneisuuden kautta. Tunnen tietokoneen osat ja olen koonnut koneita. Olen opetellut joskus koodausta, mutta nykyään hallitsen vain HTML-koodauksen.

8. Luonto on ihan paras paikka. Siellä riittää aina uutta ihmeteltävää.

9. Kun katson leffaa, se on t odennäköisesti joko kauhua tai scifiä. Telkkarista katson dokumetteja ja ajankohtaisohjelmia.

10. Toimin isosena viisi vuotta ja suosittelen sitä kaikille kokemuksena. Nykyään tarjoudun lähinnä yövahdiksi leireille.

11. Olen saanut paljon osumaa laskettelurinteessa, lähinnä omien tempauksien vuoksi. Olen murtanut luita ja osa vanhoista vammoista kiusaa edelleen. Liikkuessa polvi kipuilee ja jos satun istumaan hetkenkin väärässä asennossa, sanoo selkä-kylki alue sopimuksen irti. Sitten läträtään kipugeeleillä ja napsitaan lääkkeitä.

12. Olen harrastanut jalkapalloa, kitaransoittoa, bändiä, katutanssia ja jazz-tanssia sekä laskettelua.

13. Osaan soittaa bassoa, pianoa, kitaraa, rumpuja, selloa ja muutamaa muuta soitinta. Lisäksi laulan.

14. Kuvataide-välineisiin on mun kohdalla uponnut monta monta sataa euroa. Fun fact: aloitin bloggaamisen kasiluokalla kuvataiteeseen erikoistuneella blogilla. Nykyään teoksia löytyy lähinnä vihkojen sivuilta ja vanhempieni luota seiniltä. Erityisesti tein realistisia muotokuvia lyijykynä- ja hiilitöinä.

15.  Tulevaisuudestani en osaa sanoa mitään. En tiedä, missä haluaisin asua tai mitä tehdä. Haluan kokeilla kaikkea ja mennä oman intuition mukaan.

 

 

Kertokaa ihmeessä kommenteissa, jos tykätään samoista jutuista! 

Much love, Sanni

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  Enpä tiennyt/ois osannut arvata näitä susta!:)

   0
  • Sanni Palosaari

   Harva kuulemma, mutta harvoimpa jotain tiettyjä juttuja tulee ees puheeksi 🙂

    0
 • Nimetön Linda

  Oon ihan samaa mieltä tosta Halloweenistä! Mun mielestä se ois kanssa niin kiva juhla ja harmittaa ettei Suomessa se oo isompi juttu! Ois niin kiva kerran vuodessa pukeutua, panostaa asuun ja pitää hauskaa 🙂

  http://fasciner.blogspot.fi

   0
  • Sanni Palosaari

   Joo ois ihan parasta kyllä pukeutua ja maskeerata! Meidän täytyy alkaa täs edelläkävijöiksi 😉

    0
 • Suvi

  Mä järjestin pienempänä noin viitenä vuotena peräkkäin Halloween-juhlat kavereille. Kaikista parasta oli se suunnittelu ja herkkujen väsäily omar-sormista kauhuillalliseen. 😀 Muuten en oo oikein kauhun ystävä mutta Halloween jotenkin kiehtoo.
  Tosi kiva postaus ja kaunis olet 🙂

   0
  • Sanni Palosaari

   Kiitos Suvi <3 Omar-sormet on kyllä klassikko! Ihanaa Halloweenis onkin et minkään ei tarvitse oikeesti olla kauhua tai pelottavaa, vaan hauskaa ja "eriskummallista" 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.