VALIKKO
12.7.2018 13:30

Kaikenkirjava Päiväkirja täytti huomaamattani vuoden!

Mistä tietää, että on ollut aika kiireistä viime viikkoina?

No siitä, että minulta meni täysi ohi, että Kaikenkirjava Päiväkirja juhli 1v synttäreitä!

Vuosi sitten (noh, vuosi ja 9 päivää) kirjoitin ensimmäisen tekstin. En tiennyt todellakaan, että vuodessa yksi blogi poikisi toisen, blogien kautta saisin työmahdollisuuksia ja onnistumisen tunteita, joita en muuten olisi saanut. Ajattelinkin juhlistaa blogin yksivuotissynttäreitä kiireen keskellä listaamalla Top 5 Kaikenkirjava Päiväkirja postaukset, joista olen itse erityisen ylpeä.

 

  1. Netflix-arvostelusarjan ykkösosa. Ne teistä, jotka ovat Kaikenkirjavaa Päiväkirjaa hetken seurailleet tietävät, että Netflix kulkee minulla arjessa. Näinpä aloitin viime syksynä kirjoittamaan ajoittain vinkkejä sarjoista, elokuvista ja dokumenteista, joihin voi tutustua. Tämä on edelleen niistä paras ja suosituin, käytin sen kokoamiseen aikaa ja olen siitä todella ylpeä.
  2. Small talkia Suomessa. Yksi niitä postauksia, jotka ovat eniten minua. Hieman piilokriittisen analyyttinen ja omaan elämään nojaava. Kaikkea muutakin on vuoden aikana kokeiltu, mutta tämä tyyli on ehkä minulle ominaisin.
  3. Mustikkamatka ja kodittomuus. Näin mustikkakauden alussa taas ajankohtainen postaus, jossa pohdin yhteiskuntaa ja sen tilaa aika perusasian kautta. Eli kohtasin kodittomien asutuksen mustikkametsässä.
  4. Mitä opin projektityöstä? Mitäpä minä viime vuonna tiesin, että olisin samassa hommassa taas kesälläkin. Tekstissä listaan siis projektityössä oppimiani asioita, ja samat asiat ovat edelleen taas pinnalla kun kulutan sohvaa ja läppäriäni kotioloissa.
  5. Millaista on tulla kaapista aikuisena. Tämän vuoden aikana kerkesin myös tulla kaapista teille, lukijani. Kaapista tuleminen on konseptina hassu, sillä sen joutuu tekemään aina vain uudestaan. Viimeksi tulin kaapista viikko sitten ystävälle. Tekstissä pohdinkin omaa kaapistatuloani, jonka tein vasta aikuisena.

Hyvää syntymäpäivää Kaikenkirjava Päiväkirja! Sinä olet antanut minulle paljon enemmän kuin odotin. Olen saanut kauttasi kavereita, kokemuksia, oppeja ja osaamista!

Mitkä ovat sinun lempi KKP tekstit? Huikkaa niistä kommentteihin!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.