VALIKKO
8.6.2016 19:00

10 faktaa minusta

Postausideoita pohtiessani keksin faktapostaukset, mitkä tuntuvat olevan blogeissa suosittuja ja tykättyjä. Tässä siis kymmenen asiaa, joita et ehkä tiennyt minusta:

IMG_0830

1. Olen soittanut nokkahuilua 4-vuotiaasta 12-vuotiaaksi ja viimeiset pari-kolme vuotta sen rinnalla poikkihuilua. Enää en osaa edes lukea nuotteja, mikä harmittaa. Olen myös pelannut jalkapalloa, käynyt tanssitunneilla ja käsityökoulussa.

2. Mulla on ollut aina usein hikka, monta kertaa viikossa. Pitäisi varmaan harjoitella hengittämistä oikein kunnolla. Lopetin huilunsoitonkin sen takia, kun mulla ei riittänyt siihen keuhkot. Mulla on myös tosi hento ääni, haukottelen usein, vaikka ei edes väsyttäisi ja olen tosi huono sukeltamaan. Ongelmia hengitystekniikassa?

3. Inhoan kaikkea, missä menee tasapainoaisti sekaisin. Mun kohdalla siis hyvin monessa asiassa: huvipuistolaitteissa, laskettelussa, keinumisessa, autossa mutkaisella tiellä, korkeilla paikoilla, kovassa vauhdissa, niin ja siinä sukeltamisessa…

IMG_0639

4. Mulla on napakoru ja yksi tatuointi, joilla aina yllätän uusia tuttavuuksia. Tatuoinnin otin 18-vuotiaana ja napakorun 19. Jälkimmäinen sattui enemmän.

5. En tunnista kovin hyvin ihmisiä, jotka olen tavannut vain muutaman kerran enkä esimerkiksi näyttelijöitä tai muita julkkiksia. Mulla on huono kasvomuisti mutta hyvä nimimuisti.

6. Nukun vatsallani. Eipä ihme, että niskat ovat aina ihan jumissa ja aamulla naama turvoksissa. Pitäisi opetella tästä tavasta eroon, mutta kun ei pysty! En saa unta muissa asennoissa.

IMG_0435

7. Rakastan nukkumista! Nukun helposti yli kymmenen tuntia yössä ja väsyneenä olen tosi äkäinen. Mulla on myös ihan hyvät unenlahjat, nukahdan yleensä nopeasti mutta myös herään hitaasti.

8. Olen usein mieluummin yksin kotona kuin jossain bileissä tai muualla menossa. Tykkään puuhailla kaikkia omia juttuja itsekseni ja sosiaaliset tilanteet vie multa ihan älyttömästi energiaa. Tosin tunnen itseni myös usein yksinäiseksi, ristiriitaista?

IMG_1100

9. Rakastan makeaa. Suklaata, karkkia, kakkua, leivoksia, mehua, jätskiä…!

10. Vaikka olen monissa asioissa tarkka ja järjestelmällinen, olen myös monissa käytännön asioissa hömelö ei-se-oo-niin-justiinsa-tyyppi. Unohtelen avaimia, lompakkoa ja kameran muistikorttia, mun puhelimesta on aina akku loppu, en jaksa ikinä pyyhkiä pölyjä, syön päiväysvanhaa ruokaa, myöhästelen tapaamisista kavereiden kanssa, en jaksa seurata reseptejä kokkaillessa ja niin edelleen.

Löytyykö samiksia? 

Kommentit

 • Janita

  Haha, mulla on kanssa sama toi, etten muista kasvoja! Jos oon tavannut jonkun ihmisen vaan esim. kerran, en kyllä tunnista sitä seuraavalla kerralla 😀 Varsinkin, jos sillä on eri vaatteet tai hiukset erilaiset. En yleensä tunnista edes mun kavereita, jos ne värjää tukan! Mulla käy tosin sama autojen kanssa – jos joku tulee hakemaan mua autolla mun pitää aina pyytää, että ne tulee sitten ulos autostaan, koska en ikinä tunnista kenenkään autoa 😀

   0
  • Anniina

   Jep, tutulta kuulostaa 😀 En mäkään yleensä muista millaiset autot ihmisillä on, mutta luulen ettei se kyllä liity tähän kasvosokeuteen 😀

    0
 • Päivi

  5. Kohdasta eteenpäin voin samaistua täysin! 😀 Nukun mahallani ja mieluiten sen 10 tuntia, ja mua sanotaan aina tylsäksi kun en lähde oikein mihinkään ulos, mutta mulla nyt vaan on yleensä kotona itsekseen paljon parempaa tekemistä 😀 Myöskin toi ”Ei se oo niin justiinsa”-asenne ärsyttää joskus kanssa-ihmisiä. Ainoana poikkeuksena ehkä että oon enemmän suolaisten kun makeiden herkkujen perään.

   0
  • Anniina

   Jee, samis! 😀 Hahaa. Mä oon nykyään ihan mielelläni tylsä!

    0
 • Hanna Laine

  Ihanat vesimelonisydämet! Mun täytyy olla uneni määrän suhteen aika tarkka, koska jos nukun liikaa tai liian vähän niin kärsin päänsärystä.

   0
  • Anniina

   Tunnistan kyllä itsekin ton, että jos nukun liikaa, alkaa särkee!

    0
 • Piia

  Olen eka kertaa sun blogissa. Oli silti kiva lukea sun bostaus.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

   0
  • Anniina

   Kiitoksia 🙂 Linkki blogiisi ei toimi 🙁

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.