VALIKKO
8.8.2016 19:00

3 x Viimeksi katsottu TV-sarja

Katson aika paljon Netflixiä ja meillä on myös HBO. Ei osata päättää, kummasta luovuttaisiin. Netflix on paljon käyttäjäystävällisempi ja sieltä on helppo löytää uutta katsottavaa kategorioittain ja suositusten perusteella. HBO:n sarjat taas ovat poikkeuksetta olleet hyviä, kun niihin on päässyt sisälle. Elokuvia tulee katsottua nykyään tosi vähän, ehkä joskus saatan katsoa, jos olen yksin kotona.

Viime aikoina olen katsonut läpi muutamankin uuden TV-sarjan, jotka ovat kaikki olleet ihan katsomisen arvoisia. Ovatko nämä tuttuja?

tv-sarja (1)

Stranger things kertoo pienestä amerikkalaisesta kylästä, jossa tapahtuu kummia. 12-vuotias poika katoaa ja häntä alkavat etsiä äiti, poliisi ja kaverit. Sarja on jotain kauhun, scifin ja trillerin väliltä, ei mitään mulle tyypillisintä lajia. Se on kuitenkin koukuttava, on pakko tietää, kuinka käy ja mitä on tapahtunut. Sarja on kunnianosoitus 80-luvun popkulttuurille, josta en itse tietenkään juuri tajua. Kivaa fiilistä siinä joka tapauksessa on.

tv-sarja (3)

The Magicians on vähän kuin aikuisten Harry Potter. Narnia-viboja ja kaikkea yliluonnollista löytyy. Sarja alkaa, kun päähenkilöt Quientin ja Julia kutsutaan taikakoulun pääsykokeisiin. Taikuudesta ystävykset löytävät elämänsä tarkoituksen ja taistelevat pahaa vastaan.

tv-sarja (2)

Love onkin sitten romanttinen komedia, joka kertoo deittailusta kahden päähenkilön näkökulmasta. Molemmat ovat vähän surkuhupaisia tyyppejä ja huumorikin sen mukaista. Molemmat päähenkilöt ovat oikeastaan tosi ärsyttäviä, mutta kuitenkin tässä sarjassa on jotain ihan freshiä, jonka vuoksi sitä jaksoi katsoa. Vaikka sarja sijoittuu Hollywoodiin, päähenkilöt ovat ihan taviksia ja tapahtumat arkisia.

Mitäs seuraavaksi? Saa heittää suosituksia! Mun genremaku on aika laaja: yksin katson noita romanttisia komedioita ja draamoja, poikaystävän kanssa sitten taas rikossarjoja, trillereitä, fantasiaa ja niin edelleen. 

Kommentit

 • emzi

  Stranger Things on kyllä aivan ihana!

   0
  • Anniina

   Siinä on kyllä jotain vähän taianomaista 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.