VALIKKO
26.1.2016 19:42

Alkaisipa joka päivä näin

P1220002 (2) P1220001 (2) P1220010 (2)

Nimittäin aamupalalla ystävän kanssa. Mulla oli perjantaina ihana aamu. Heräsin kuudelta ja lähdin Helsinkiin. Suuntana oli Mondon Matkamessuilla järjestämä matkakirjoituskoulutus. Sitä ennen istuin pari tuntia rakkaan, vanhan ystävän kanssa aamupalan äärellä Aleksanterinkadulla, La Torrefazionessa. Oikeastaan aika käsittämätöntä, että tällaisia ystäviä voi olla, jotka pysyvät vaan vuodesta toiseen. Vaikka nähtäisiin kerran tai pari vuodessa, aina jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Ne on niitä ystäviä, joiden kanssa ollaan kasvettu rinnakkain.

Niiden kanssa käydään läpi vanhempien, sisarusten, miesten ja yhteisten tuttujen kuulumiset. Hämmennytään aina uudestaan siitä, miten nopeasti aika kuluu. Ahdistutaan samoista asioista. Pitäisikö kohta valmistua? Pitäisikö hakea opiskelemaan toista alaa? Miksi kauppakorkean luennoilla ei opi mitään? Todetaan, miten mahdollisuudet putkahtavat yllättävistä paikoista. Työpaikkojakin joskus melkein vain ilmestyy. Kimpaannutaan samoista asioista. Puhutaan politiikasta ja jaetaan unelmia. Mietitään, miksei miehille ole e-pillereitä ja onko 30 uusi 20.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.