VALIKKO
21.5.2016 17:44

Designtori, Ravintolapäivä & Yläkaupungin yö

Tänään on Jyväskylässä riittänyt tapahtumia ja Yläkaupungin yöhän jatkuu pikkutunneille asti. Itse tulin juuri kotiin ja saa nähdä jaksanko lähteä tästä enää yhtään mihinkään.

jyväskylän designtori

Jyväskylän Designtori järjestettiin tänä vuonna Kankaan paperitehtaan pergamenttihallissa, mikä oli oikein kiva miljöö. Tapahtuma oli myös isompi kuin edellisinä vuosina, myyjiä oli enemmän ja tarjolla olisi ollut vaikka mitä ihanaa.

Uhana designin pisarakorviksia olen ihastellut jo vaikka kuinka pitkään, nyt ihastuin myös (uusiin?) erilaisiin kukkakuvioisiin puukorviksiin. Muutenkin korviksia, erityisesti puisia oli paljon myynnissä eri pöydissä. En kuitenkaan juuri käytä koruja, joten ne saivat taas jäädä. Muka van vaatteita tutkiessani bongasin katalogista ainakin tämän aika kivan jakun, joka jäi kummittelemaan mieleen. Lisäksi iskin silmäni Muoto2:n Kiekko-seinäkelloon. Mihinköhän sitä sijoittaisi? Nyt on ainakin ideoita!

Ihan mahtavaa, että Jyväskylässä järjestetään näin hienoa tapahtumaa!

Jyväskylän designtoriJyväskylän designtori

Designtorin yhteydessä oli myös Ravintolapäivän Breakfast Lounge, jossa oli ainakin hyvän näköisiä salaatteja ja gelato-tyyppistä jäätelöä, me syötiin pikku pitsat pahimpaan nälkään. Äidillä on mukana muutama esite.

Ravintolapäivä Huoneteatteri

Varsinaisella lounaalla käytiin Huoneteatterilla, jossa syötiin herkullista pähkinäistä tomaattikeittoa. Sen jälkeen lähdettiin etsimään jälkiruokaa, kirkkopuisto oli ihan täynnä ravintolapäiväkojuja, mutta ei sitten otettukaan sieltä mitään. Pistäydyttiin Soman pisteellä, mutta tytöiltä oli kakut loppu ja päädyttiin kahville Aaltomuseon kahvilaan. Käytiin myös parilla pihakirppiksellä Älylässä ja kuunneltiin vähän aikaa MEOK:ia Toivolan vanhalla pihalla.

Ehdittiin käydä myös muutamassa kaupassa keskustassa ja päädyin ostamaan Donnasta tennarit, jotka kyllä tulevatkin tarpeeseen. Ja hei, mistä lähtien Minzissä on ollut niin kivoja juttuja?! Täytyy ruveta käymään enemmän näissä pienissä liikkeissä. Muutenkin kuin vain äidin kanssa, heh.

Yläkaupungin yö

Huhhuh, mitähän sitä vielä keksisi tänään? Äsken katsoin Frendien päätösjakson, monta kuukautta olen niitä katsonut läpi ja nyt on tyhjä olo!

Kommentit

 • Maria Korhonen

  Designtori oli kyllä todella mukava tapahtuma, tykkäsin 🙂 Multa jäi kokonaan nuo Uhanan korvikset huomaamatta, ihania ovat. Löysin muutaman muunkin ihanan korvismallin. Oon vasta vähän aikaa sitten alkanut käyttää korviksia uudelleen satunnaisesti, kun löysin sellaiset, jotka eivät aiheuta allergiaa.

   0
  • Anniina

   Niin oli, toivottavasti järjestetään jatkossakin! Tosi kivoja myyjiä ja tuotteita oli saatu paikalle 🙂

   Kivoja korviksia kyllä riitti! Mulla korvisten käyttö jäi kun olin työssä, jossa ei saanut käyttää edes nappeja. Sitten kun harvoin laitoin korvikset, korvat kipeytyivät jopa niistä napeista. Nyt totuttelu käynnissä 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.