VALIKKO
12.3.2016 20:01

DIY: Avainkaulakorut

Innostuin pitämäni pajan jälkeen kokeilemaan vielä uusia juttuja Fimo-massasta, jota mulla oli jäänyt yli pajaa varten tekemistäni mallikappaleista. Yksi pajaan osallistuja teki kivoja englanninlakuja ja halusin tehdä niitä itsekin.

Googlasin kuvaa englanninlakusta, kun en muistanut miten ne värit menikään. Sitten törmäsin Elvarin nettikauppaan ja siellä olevaan hurjaan valikoimaan avainkaulakoruja. Muistin, että mun kaveri oli puhunut noista pilleriavainkoruista ja siitä kaikki taas lähti…

P2140012 (3)

Arvatkaapa pääsinkö eroon niistä yli jääneistä massoista? Kysäisin äidiltäni, teenkö hänellekin jonkun avainkaulakorun ja hän tilaili niitä sitten vähän useamman. Piti ostaa uusia värejä ja lisää massaa!

Tein englanninlakujen ja pillereiden lisäksi myös vaahtokarkkeja, niitä oli ehkä kaikkein mukavin tehdä. Nuo englanninlakut olivat itseasiassa aika vaikeita: valkoinen likaantuu helposti jos sormissa tai alustassa on yhtään muuta väriä ja nuo kerroksetkin oli vaikea saada saman paksuisiksi.

P2140016 (2) P2140022 (2) Karkkiavainketjut

Tän pillerimallin nimi on tuolla Elvarin kaupassa lääkitys kohdillaan?  Heh heh! Sopivat hyvin esimerkiksi sairaanhoitajalle. Kaikki kunnia ideasta Elvari korujen tekijälle, hänen korunsa ovat paljon siistimmin tehtyjä kuin minun. Kai näitä kavereille kuitenkin kehtaa antaa.

Kohta kaikki mun opettaja-, hoitaja- yms. tuttavat saavat tällaisia lahjaksi, kun yritän taas askarrella niitä massoja pois… 😀

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.