VALIKKO
19.10.2016 19:00

DIY: Choker-helmikaulakoru

En ole aiemmin erityisesti tykästynyt nyt pinnalla oleviin choker-kaulakoruihin. Varsinkin paksut versiot näyttävät mun mielestä – nimensä mukaisesti – lähinnä kuristavilta kaulapannoilta.

Keksin kuitenkin, että sellaisen voi tehdä itse oman mielen mukaiseksi, ja tästä versiosta tuli mielestäni aika kiva. Se on siro, ja helmethän ovat ajattomia.

DIY Choker -helmikaulakoru diy-choker-4 diy-choker-2

Hyvin yksinkertainen koru syntyi nahkanauhasta ja muutamasta muovihelmestä. Kiinnitysmekanismissa on myös yksi helmi, joka pujotetaan nauhan toisessa päässä olevaan lenkkiin lukittamaan koru paikoilleen.

Korun pituuden mittaaminen oli yllättävän helppoa. Tosin olisin halunnut tehdä vielä helmien molemmille puolille solmut pitämään niitä paikoillaan, mutta liian innokkaasti pätkäisin jo nauhan ennen sitä enkä enää malttanut mittailla uutta pätkää 😀

diy-choker-5

Huulissa on muuten näissä kuvissa uusi lempparihuulipuna. En ole kovin ahkera käyttämään huulipunia, mutta kaipasin tällaista hillitympää sävyä ja se löytyi NYXiltä (Full Throttle sävy 7). Sävy on niin lähellä huulten omaa sävyä, ettei se huuda olevansa huulipuna. Kuitenkin se tekee yleensä kovin vähämeikkisestä lookistani hieman viimeistellymmän ja siistimmän. Vedenkestävyys takaa sen, ettei tarvitse olla jatkuvasti katsomassa peiliin.

diy-choker-3

Mitäs tykkäätte tästä korusta? Entä chokereista ylipäätään?

Facebook / Instagram / Snapchat: anniinanir/ Pinterest / Bloglovin / Blogit.fi 

Kommentit

    • Anniina

      Kiitos! 🙂 Paksummatkin voi näyttää myös mun silmään kivalta, kun on sopivasti yhdistetty.

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.