VALIKKO
10.12.2016 18:11

DIY: Himmeli kanelitangoista

Mitä tykkäät himmeleistä? Nehän ovat olleet viime vuosina aika pinnalla, tänä vuonna in taitavat mustien pillien lisäksi olla timantin muoto ja led-valot? Itse tein viime vuonna himmelin vanhan kirjan sivuista, siitä löytyy kuva postauksen lopusta. Tänä vuonna bongasin Instagrammista (@katriinalehto) kivan idean, kanelitangoista tehdyn minihimmelin!

Pieneen himmeliin tarvitset 12 kanelitankoa, neulan ja lankaa ja halutessasi muutaman helmen. Kanelipaketteja kannattaa ehkä ottaa yksi ylimääräinen, ainakin mulla osassa kanelitangoista ei ollut ollenkaan paikkaa, josta pujottaa lanka ja osa oli muuten vaan vänkyröitä.

Tässäpä kuvasarja himmelin kokoamisesta:


Tässä se viime vuotinen paperihimmeli. Pyörittelin ja liimasin siis kirjan sivuja sukkapuikon ympärille, minkä jälkeen kokosin yhden isomman ja neljä pienempää kuutiota, jotka yhdistin isommaksi himmeliksi. Eipä kyllä isosta himmelistä voi tämänkään kohdalla puhua, kun miettii niitä oikeasti isoja ja monimutkaisia olkihimmeleitä.

Näiden askartelu on oikeastaan aika mukavaa. Oletko sinä tehnyt koskaan himmeliä tai kuuluuko sellainen jouluusi?

Facebook / Instagram / Snapchat: anniinanir/ Pinterest / Bloglovin / Blogit.fi 

Kommentit

 • Henna

  Ehkä en kestä! ihana! Ja varmaan noista kanelitangoista irtoaa vähän tuoksuakin? <3

   0
  • Anniina

   Kiitos 🙂 Ei siitä kyllä juuri irtoa, harmi vaan, vain jos pistää sen ihan kiinni nokkaan 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.