VALIKKO
14.11.2016 19:00

DIY: Hiusdonitsit

Siellä Kööpenhaminassa sain päähäni hiusdonitsit ja sen jälkeen olen bongaillut niitä yliopistollakin. Tätä ennen viimeisin mielikuvani hiusdonitsista oli ekaluokan erityisopettajan otsahiuksissa…

Hiusdonitsejahan on helppo tehdä itse. Tarvitaan vain ompelukone, kaistale kangasta ja pätkä kuminauhaa. Tein pienen kuvasarjan omasta projektistani ja tässä se tulee.

diy hiusdonitsit

DIY Hiusdonitsit

Leikkaa kankaasta 30 x 10 cm kokoinen pala. Tähän käy monenlainen kangas, mutta ohuempi on parempi. Leikkaa myös kuminauhasta noin 10 cm pituinen pätkä.

diy hiusdonitsit

Huolittele lyhyet päädyt siksakilla. Taita kangas pituussuunnassa kahtia ja ompele se kiinni. Tässä voi käyttää pelkkää siksakkia, joka hoitaa sekä huolittelun että kiinnittämisen. Käännä kangasputkilo oikein päin. Pujota kuminauha hakaneulan avulla sen sisään. Ompele kuminauhan päät yhteen.

diy hiusdonitsit

Sitten se näyttääkin jo donitsilta. Ompele vielä kankaan päädyt kiinni toisiinsa, parhaiten se onnistuu käsin. Ja tadaa! Valmista.

aaahiusdonitsiDiy hiusdonitsit

Se bloggaamisen kannalta hankalin vuodenaika on täällä. Valoisan ajan lyhyys vaikeuttaa valokuvaamista ja kiireet rajoittavat kaikkea tekemistä, onneksi intoa ja ideoita sentään on. Sain tässä viikonloppuna kuvailtua matskua muutamiin postauksiin, joten toivon mukaan postaustahtini pysyttelee jatkossa taas tiheämpänä.

Muut bloggaajat, miten pidätte blogin hengissä pimeänä vuodenaikana? Ja mitä tykkäät hiusdonitseista?

Facebook / Instagram / Snapchat: anniinanir/ Pinterest / Bloglovin / Blogit.fi 

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  tosi hyvä lopputulos

   1
 • Nimetön Nimetön

  Joo niin oli

   1
 • Nimetön Nimetön

  Hauska idea, olen harkinnut kauan että ostaisin hiusdonitsin, kun kuulin että niitä pystyy tehdä itse niin en tuhlaa nyt sellaisiin yhtään rahaa

   2

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.