VALIKKO
9.2.2016 13:13

DIY: Leimasin pyyhekumista + lisää ystävänpäiväkortteja

P1060004 (2)

Olen nähnyt kuvia vaikka kuinka hienoista itsetehdyistä leimasimista ja halusin kokeilla itsekin. Löysin vain pienen käyttämättömän pyyhekumin ja aloitin yksinkertaisesta muodosta.

P1060002 (3) P1060014 (2)

Sydänsade ystävänpäiväkortteihin syntyi helposti. Sisälle tulostin ja liimasin kuvan Nalle Puhista ja Nasusta tekstillä It’s seems that they had always been, and would always be friends. Time could change much, but not that. Nämä lähtivät niille kaikkein vanhimmille ystäville, tiedättehän, sellaisille jotka on ja pysyy.

Muistatteko te ystäviä ystävänpäivänä? 

Kommentit

 • Jenni

  Voi kun saisi aikaiseksi itsekin! Oikeat kortit on parasta, niitä pitäisi muistaa aina väkerrellä tasaisin väliajoin :).

   0
 • Anniina

  Askartelu on mulle sellaista rentoutumista ja vastapainoa kaikelle muulle tekemiselle, että yritän sitä tehdä suht usein 🙂 Lisäksi mulla on ihan liikaa kaikkea härpäkettä, joista yritän päästä eroon 😀

   0
 • CeeSopp

  Tosi suloisia kortteja olet saanut aikaan. <3 Itse en tänä vuonna saanut tehtyä oma tekoisia kortteja, hiukan harmittaa..
  Tuo on muuten hauskaa tuo omien leimasimien teko, olen myös kokeillut. Niistä tulee tosi persoonallisia!

   0
 • Anniina

  Kiitos <3 Monet ostetutkin kortit on ihania! Ajaahan saman asian vaikka tekstari, ajatus on tärkein 🙂 Ja joo, täytyy joku kerta kokeilla tehdä lisää näitä leimasimia!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.