VALIKKO
31.3.2016 19:55

DIY: Jääkaappimagneetti x 3

Jääkaappimagneetti on ihan älyttömän helppo tehdä ja niitä voi antaa vaikka pikku lahjaksi. Jaankin nyt kolme ideaa itse tehtyihin magneetteihin, joihin on käytetty kierrätettyjä tai muuten kotoa löytyneitä materiaaleja.

P2040009 (2)

Happy Joe -siideripulloissa on kivat korkit. Itse ainakin ostan sellaisen joskus ihan vain tuon mietelauseen takia. Tämä idea on mun ystävän Siirin, jolta olen saanut tuon ylimmäisen magneetin. Kaksi olen tehnyt itse ihan vaan liimaamalla jämäkän magneetin niiden taakse. (Ihanaa tuo askartelulaatikosta tarttunut glitter, joka ei lähde pois.)

P2040011 (2) P2040015 (2)

Näteistä pyykkipojista saa näppärät muistilapputelineet jääkaapin oveen. Nämä molemmat ovat tulleet luokseni jonkun lahjan kautta. Jälleen liimataan vain tarpeeksi kova magneetti toiselle puolelle pyykkipoika on valmis muistilappujen ripustamiseen.

DSC_0007 (2)

Rikkoutuneen näppäimistön näppäimistä voi tehdä kirjainmagneetit. Tein nämä mun veljelle tuparilahjaksi. Jokaista kirjainta on vain yksi, mutta saa niillä jokusen sanan kirjoitettua.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.