VALIKKO
7.5.2016 18:15

DIY: Makramee-amppeli

Keksin jo talvella, että teen keväällä parvekkeelle amppelin makramee-tyyliin. Vihdoin pääsin totetuttamaan visioni, kun kävin eilen ostamassa kassillisen kesäkukkia. Haaveilin ruukuksi jotain värikkästä emalivatia tai -kattilaa, mutta mun autokuski ei ollut tarpeeksi innokas kiertelemään kirppareita sellaisen löytämiseksi ja munhan piti saada se amppeli heti nyt. Kävin pikaisesti Sovatekilla ja löysin sieltä tuollaisen teräsvadin kolmella eurolla.

Pelargoniat ei ole ihan perinteisimpiä amppelikukkia, mutta bongasin idean naapurilta, jonka parvekkella ne näyttivät niin kivoilta. Ennen en välittänyt pelakuista kummemmin, mutta kummasti nekin ovat alkaneet miellyttää. Nostalgian vuoksi varmaan, koska mun äidillä ja mummilla on ollut näitä aina. Valkoisten lisäksi ostin parvekkeelle myös punaisia pelargonioita sekä eri värisiä markettoja. Vielä sohva niin parveke on valmis. Ihanaa!

DSC_0004 (3) DSC_0021 (3) DSC_0007 (2) DSC_0019 (3) diy makramee amppeli

Mitäs tykkäätte? Oletteko kokeilleet amppelin tekemistä? Näyttää helpommalta mitä on 😀

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.