VALIKKO
12.1.2016 19:09

DIY: Pyörän pyllynlämmitin

Jo monena talvena olen jäätyneellä pyörän satulalla istuessani haaveillut, että olisipa pyörässäkin pyllynlämmitin. Tiedättekö, kun satula on jäätynyt ihan kivikovaksi ja kun se lämpenee housut kastuvat inhottavasti…?

P1060015 (2)

Olen siis kypsytellyt ideaa jo kauan ja yhtenä päivänä hoksasin, miten sen teen. Käytin mallina kaupasta ostettua satulansuojusta. Virkkasin isomman ja pienemmän ympyrän ja yhdistin ne pylväillä toisiinsa. Kavennusten tekemisestä ei ollut mitään kokemusta enkä jaksanut ohjeitakaan katsoa, mutta kyllä ne onnistuivat ihan tarpeeksi hyvin. Lopuksi virkkasin reunusta neljä kerrosta ja pujottelin kiristyslangan reunimmaisten silmukoiden läpi.

P1060021 (3)

Tämähän ei välttämättä estä takapuolen kastumista, ainakaan jos edessä on pitkä matka. Ajattelinkin, että tämän päälle mahtuu vielä hyvin sellainen sateelle tarkoitettu satulansuojus. Virkatun version päällä on vähän pehmeämpi istua ja kun sen tuo sisältä mukanaan, se myös lämmittää vähän.

P1060010 (2)

Pyöräilettekö te talvella? Luuletteko, että pyllynlämmittimestä olisi iloa?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.