VALIKKO
7.4.2016 18:27

DIY: Pyöränsatulan suojus

Päällystin meidän edellisen asunnon vaatehuoneen hyllyt sinisellä vahakankaalla, jossa on valkoisia palloja. Asunnosta lähtiessämme otin kangaspalat talteen. Olin aiemmin tehnyt itselleni ylimääräisestä palasta pyöränsatulan suojuksen. Se oli vähän karvalakkimalli, yhdestä kappaleesta kyhätty. Nyttemmin olen tehnyt näitä useamman ja lahjoittanut muillekin.

DIY: Pyöränsatulan suojus

Satulan suojus on oikeasti käytännöllinen, on ihan todella ärsyttävää, jos pyörän satula on märkä! Välillä näkee tällaisia mainosteksteillä varustettuina, mutta missään en ole nähnyt myytävänä. Pitäisiköhän alkaa itse tehtailemaan..? Olisi hauskaa pyörittää pientä kierrätysmateriaaleista tehtyjen käsitöiden bisnestä.

DIY: Pyöränsatulan suojus

Nykyinen versio on tehty kahdesta kappaleesta, mutta vaatinee edelleen tuotekehittelyä. Oikeasti en ehkä voisi ryhtyä tekemään mitään myyntiin, silloinhan se kaikki hauskuus katoaa. Nyt muistinkin yhden unohtuneen postausidean, täytyy kirjoittaa joskus suhteestani käsillä tekemiseen.

DIY: Pyöränsatulan suojus

Mun pyörä on muuten ehkä 12 vuotta vanha ja epätrendikäs kuin mikä, mutta siitä on se hyöty ettei se ehkä joudu helposti varastetuksi?

Mitäs tykkäätte satulansuojuksesta?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.