VALIKKO
15.3.2016 19:55

DIY: Sulkakranssi

Vuoden ensimmäinen pääsiäisaskartelu pääsee esittelyyn nyt. Tein tämän kyllä jo hyvän aikaa sitten, mutta oveen en sentään vielä laittanut. Ehkä sen kohta jo kehtaa laittaa?

P2040002 (4)

Yksi mun vakioaskartelukohde on ovikranssit. Niitä on aika helppo tehdä ja ne piristävät tylsää kerrostaloasunnon ovea. Monissa taloissahan kaikki ovikoristeet on kielletty, mutta tässä talossa ei tietääkseni ole. Yritän kuitenkin usein huomioida myös paloturvallisuuden jotenkin, esimerkiksi tässä on pohjalla rautalankaa.

P2040004 (2)

Keräsin jossain vaiheessa linnunsulkia ja pidin niitä koristeena maljakossa. Jo pitkän aikaa ne ovat olleet jossain askartelulaatikon perukoilla, kun keksin vihdoin, mitä niistä voisi askarrella. Oikeat linnunsulat ovat vähän haastavia siksi, että ne menevät helposti rumaksi. Niitä on vaikea kiinnittää huomaamattomasti. Laitoinkin sekaan pari laatikon pohjalta löytynyttä askartelusulkaa piilottamaan pahimpia kohtia.

P2040008 (2)

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.