VALIKKO
16.1.2016 19:00

DIY: Tähtipaljeteista tehty tähtikortti

Tavarankarsimisinnostukseen liittyen mulla on sellainen projekti, että yritän käyttää askartelutarvikevarastoni loppuun. Olen kyllästynyt papereihin, kankaisiin ja muihin tarvikkeisiin, jotka eivät mahdu enää niille varattuihin laatikoihin. En halua heittää hyviä materiaaleja roskiin, joten haastan itseni keksimään kaikesta jotain. Samalla tavalla mietin muutenkin kaiken tavaran kohdalla, jos sitä ei voi laittaa kierrätykseen, voisiko siitä tehdä jotain.

DSC_0017 (3)

Jotkut askartelutarvikkeet ovat majailleet varastoissani aivan ammoisista ajoista lähtien. Siihen sakkiin kuuluvat nämä tähtipaljetit, joissa oli Tiimarin hintalappu tallella ja hinta oli markoissa. Aika uskomatonta, mutta hei, nämä olivat joskus suurimpia aarteita. Eskarissa niitä löytyi yhteen aikaan jostain maasta ja sitten niitä keräiltiin ja liimattiin päiväkirjaan. Arvatkaapa vaan, kuinka onnessani olin kun sain kokonaisen paketillisen. Tähän päivään asti olen niitä säästänyt!

P1060005 (2)

Piirsin liimalla korttipohjaan ison tähden ja ripottelin tähtipaljetit sen päälle. Annoin kuivua ja varistelin ylimääräiset pois. Toisesta tuli vähän muotopuoli. Dymo-tarralla kirjoitin päässä soivat sanat kuvan alle. Sanat eivät mahtuneetkaan niin hyvin, viimeiset tulivat liian alas ja korteista tuli kokonaisuudessaan vähän epätasapainoisia. Yritän olla välittämättä siitä.

P1060008 (3)

En oikein tiedä, kenelle antaisin nämä kortit. Kuka osaisi arvostaa mun tähtipaljetteja tarpeeksi?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.