VALIKKO
28.12.2015 13:16

Hei!

aajoella 021 IMG_0013

Olen…

Anniina, 23-vuotias jyväskyläläinen opiskelija. Opiskelen neljättä vuotta yliopistossa ja haaveeni on, että saisin joskus elättää itseni kirjoittamalla. Olen blogannut jo pitkään erilaisista aiheista, pitänyt taukoa ja palannut blogini pariin aina uudestaan. Nimen Kaikki on hetken tässä olen napannut 15-vuotiaana Ultra Bra:n samannimisestä biisistä, joka puhuttelee edelleen.

006_edited-1IMG_0004

Miksi bloggaan?

Kirjoittaminen ja kuvaaminen ovat olleet tärkeitä harrastuksiani lapsesta asti. Bloggaaminen on minulle luonteva tapa ilmaista itseäni. Se on kivaa, se on luovaa ja visuaalista. Blogini on oma paikkani, jossa saan intoilla juuri siitä, mistä milloinkin keksin innostua. Voin tuoda esille itselleni tärkeitä asioita ja käydä vuoropuhelua lukijoiden kanssa. Luen myös itse paljon blogeja ja parhaassa tapauksessa ne inspiroivat, koskettavat ja herättävät ajattelemaan.

IMG_0772 DSC_0124 (1)

Mistä bloggaan?

Kuten elämässäni yleensä, blogissanikaan en oikein osaa päättää, mihin keskittyisin. Rakastan askartelua ja käsillä tekemistä, se on hyvää vastapainoa opinnoille ja tekstintäyteiselle elämälle. Rakastan kirjoja, tarinoita ja uusia paikkoja. Etsin ja kaipaan aina kauneutta ympärilleni. Haluaisin lukea, matkustaa ja retkeillä enemmän. Viihdyn vähän liian hyvin kotona ja yritän muistaa liikkua ja patistaa itseäni ihmisten ilmoille. Tästä kaikesta tasapainottelusta ja oman polun etsimisestä bloggaan. Stoorissa haluan myös tuoda entistä enemmän esille ajatuksiani ja pohdintaa minulle tärkeistä asioista.

IMG_0011 IMG_0012

Tervetuloa seuraamaan!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.