VALIKKO
27.1.2017 22:36

Helmikuun valokuvaushaaste – tule mukaan!

Me oltiin eilen pienellä porukalla Stoorin bloggaajia kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumisia. Siellä tuli puheeksi, että olipa kiva juttu vuosi sitten, kun Raisaphotography-blogin Raisa laittoi liikkeelle valokuvaushaasteen. Itse en tuolloin edes osallistunut haasteeseen, mutta mietin tällaista jo aiemmin kun kirjoittelin 70 postausideaa -postaustani ja yksi kohta siellä oli Aloita haaste. Päätin nyt sitten jatkaa omatoimisesti tätä helmikuun valokuvaushaastetta!

Haasteen tarkoitus on aktivoida itse kutakin kuvaamaan, ideoimaan, harjoittelemaan kuvaaamista, kameran käyttöä, käyttämään luovuuttaan… tai mitä ikinä. Voit kuvata järkkärillä, pokkarilla tai kännykällä. Idea on kuitenkin ottaa yksi kuva joka päivä ja alhaalla luetelluista aiheista. Aiheet voi tulkita ihan omalla tavallaan. Kuvia voi jakaa Instagrammissa, blogissa tai vaikka Facebookissa, joka päivä tai esimerkiksi könttänä kerran viikossa. Toivottavasti Raisa et suutu, jos käytetään aloittamaasi tägiä #stoorivalokuvaushaaste 🙂

Itse aion jakaa viikon kuvat sunnuntaisin täällä blogissa. En ole ikinä ennen osallistunut valokuvaushaasteeseen, joten saa nähdä mitä tästä tulee!

MITÄ? Valokuvaushaaste
MISSÄ? Instassa tai blogissa
MILLOIN? Helmikuussa
KUKA? No sinä!
MITEN? Ota yksi kuva joka päivä, vapaasti päivän aihetta tulkiten ja jaa se tunnisteella #stoorivalokuvaushaaste

Oletko mukana?

Kommentit

  • EssieL

    Tosi hauska idea!! Täällä ainakin yksi innokas osallistuja 🙂 Kuvat varmaan julkaisen lopulta könttänä blogissa.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.