VALIKKO
2.3.2017 16:24

Helmikuun valokuvaushaaste // Viikko 4

#stoorivalokuvaushaaste, nyt se on ohi. Ekan viikon jälkeen epäilin, saanko pitäydyttyä päätöksessäni ottaa kaikki haasteen kuvat kyseisenä päivänä ja niinhän siinä kävi, että viimeinen viikko meni aika pipariksi. Loppupään kuvat on siis otettu vähän milloin sattuu, mutta parin viime viikon aikana kuitenkin. Kuvat on otettu sekaisin puhelimella, isolla järkkärilläni ja pienellä Olympuksellani. On pikselimössöä, tärähtänyttä tai muuten vaan rumaa kuvaa mutta menkööt 😀

20. Suuri. Harjun männyt.

21. Rutiini. Tylsää mutta totta. Joka aamu juon ensimmäisenä herättyäni kupin kahvia ja yleensä sängyssä.

22. Havainto. Aurinko paistoi ja neilikkakimpusta heijastui varjo seinään.

23. Onni. Ostaessani Onnibus-liput sain kuukauden BookBeatia ilmaiseksi. Olen kuunnellut äänikirjoja ehkä viimeksi lapsena enkä muistanut miten mukavaa se on. Niitä voi kuunnella ruokaa laittaessa, siivotessa, kävellessä, meikatessa, ennen nukkumaanmenoa… Ihanaa.

24. Hiljaisuus. Keskellä ei mitään. Käväistiin yhden yön reissu mummolassa ja käytiin siellä iskän kanssa kävelyllä. Taisinkin sanoa ääneen, että hassua miten hiljaista täällä on. Välillä tunnen itseni aika kaupunkilaiseksi, mutta harvemmin vietän aikaa paikoissa, joissa ei kuulu muiden ihmisten tai autojen ääniä.

25. Jalat. Meidän kylpyhuoneen laattojen väri, pinttyneen likaiset saumat ja tuo siihen paremman puutteessa päätynyt matto eivät kyllä hivele mun silmää ollenkaan. Varpaankynsiin testailin, miltä mun rumat kynsilakat näyttävät mattapintaisella päällyslakalla, enkä ole jaksanut niitä lakkoja vielä poistaa. Ikuistin tämän värien kakofonian 😀

26. Heijastus

27. Yksityiskohta

28. Omakuva

Tämä haaste oli kyllä yllättävän vaikea mulle, tai ehkä mulla oli liian kovat vaatimukset itselleni. Osallistuitko haasteeseen ja miltä se tuntui? Kerro ja käy myös kurkkaamassa Instagrammista muiden ottamia kuvia tägillä #stoorivalokuvaushaaste!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.