VALIKKO
15.2.2016 20:08

Ihan karseet kaapinovet

Me ollaan asuttu tässä nykyisessä asunnossa nyt lähemmäs neljä kuukautta. Kun silloin kesällä ja syksyllä etsimme uutta kotia, yhtenä mun kriteerinä oli erillinen keittiö. Keittiö, jossa mahtuisi kunnolla laittamaan ruokaa, johon mahtuisi ruokapöytä ja astianpesukone. Siitä haaveesta jouduin sitten kuitenkin tinkimään. Muuten olen täysin tyytyväinen tähän asuntoon, mutta tuo keittiö ottaa päähän. Pohjaratkaisu on sen suhteen aivan älytön, se on pimeä, ja entäs nämä kaapinovet sitten?

P2140033 (2)
P2140027 (4)

Ennen muuttoa maalasimme kaikki seinät valkoisiksi ja saimme luvan myös päällystää nuo kaapinovet valkoisella dc-fixillä. Se on nyt vähän jäänyt ja olenkin alkanut miettiä, jos vaan vaihdettaisiin vetimet ja revittäisiin nuo profiilit irti? Ne ovat muutenkin osittain irronneet. Vuokrakodin sisustaminen on aina yhtä kompromissia. Sitä paitsi eikös vaalea puu(kuvio) ole nyt trendikästä..? Tosin yhdistettynä noihin beesseihin laattoihin se ei näytä kovinkaan freessiltä. Tai mäntylattiaan:

P2140017 (2)

Laskelmieni mukaan dc-fixit näihin keittiökaappeihin tulisi maksamaan noin kolmekymppiä. Ei siis paha, mutta mites ne vetimet? Onko niissä jotain standardikokoja, että uudet saa vanhoihin reikiin? Nämä kaapit jatkuvat myös eteisessä ja niitä me ei nyt ainakaan ruveta laittamaan. Keittiö näkyy olohuoneeseen, eteinen ei, vaikka ovat vierekkäin. Näyttääkö se sitten tyhmältä, jos kaapit ovat eri värisiä?

Kyllä näille on pakko tehdä nyt jotain…

Kommentit

 • Hanna Laine

  Okei, auts. Ymmärrän kyllä, jos rasittaa. Onnekseni meidän vuokra-asunnossa on perusvalkoinen keittiö, mutta sen valoistamista (onko tuo sana?) olen pitkään pähkäillyt. Luonnonvaloa kun sinne ei saa riittävästi ja haluaisin valon kuitenkin ilmentävän luonnonvaloa mahdollisimman hyvin.

  Mies päällysti kerran vanhan tv-tasomme tuolla dc-fixillä. Sanoi, että ei ollut mitään kovin miellyttävää puuhaa. Mutta hinta ei tosiaan noissa ole paha, jos jaksaa nähdä vaivaa!

   0
  • Anniina

   Valoistamisesta tulee mieleen Harry Potter 😀 Mulla on sellainen yrttipuutarha, jossa on tosi kirkas ja ei-keltainen valo, mutta ei se ikkunaa korvaa. Mä päällystin vanhassa asunnossa ikkunalaudat dc-fixillä, se oli helppoa. Oishan noissa ovissa aika iso homma, mutta luulen että mun on pakko tehdä se.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.