VALIKKO
7.2.2017 19:00

Ihanat ystävät VIP-ilta Forumin VERO MODAssa 14.2. – Tervetuloa!

Kaupallinen yhteistyö: VERO MODA Forum Jyväskylä

Onko ystävänpäivän illalle vielä suunnitelmia? Silloin kannattaa ottaa kaveri kainaloon ja suunnata Forumin Vero Moda -liikkeeseen VIP-iltaan.

Ilta pitää sisällään katsauksen kevään trendeihin, arvonnan, Loihtimon tekemiä pikakampauksia, Emmin ottamia kaverikuvia ja yllätyslahjan 20 ensimmäiselle vieraalle. Lisäksi kaikki tuotteet ovat illan aikana -25 %.

Itse aion ainakin jonottaa kampaukseen, mikäpä sen ihanampaa kuin se että joku laittaa sun hiuksia. Keväiset uutuudet ovat saapuneet, pystynköhän vastustamaan raikkaita vaaleita sävyjä, jotka näyttää taas ihan uusilta talven jälkeen? Ainakin pinkkiin olen kehittänyt jonkin pakkomielteen ja näin viimeksi Vero Modassa käydessäni ihanan räikeän pinkin neuleen… Perustopitkin vaatisivat päivitystä. Nähdään siis ystävänpäivänä täällä!

Ilmottaudu sunnuntaihin 12.2. mennessä lähettämällä viestiä osoitteeseen bsfin11160@bestseller.com. Laita otsikoksi ”Ihanat Ystävät”.

Mitä? Ihanat Ystävät VIP-ilta
Missä? Forumin Vero Moda -liikkeessä Jyväskylässä
Milloin? Ystävänpäivänä 14.2. klo 19-21

Tervetuloa!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.