VALIKKO
25.1.2017 19:00

Inspiraatiota Instagrammista // Osa 1

Kaipaatko uusia seurattavia Instagrammissa? Inspiraatiota, ideoita ja todellisuuspakoa? Kauniita kuvia ja ihania tunnelmia? Ajattelin aloittaa postaussarjan, jossa esittelen, ketä seuraan Instagrammissa.

En ole oikeastaan kovin kauaa seurannut Instassa muita kuin tuttuja ja sellaisia bloggaajia, joiden blogeja luen ja joiden kuvista tykkään myös Instagram-feedissäni. Vähitellen olen alkanut seuraamaan ihan sattumanvaraisia tilejä kivan osuessa kohdalle. Monilla on myös blogi, mutta seuraan harvemmin ulkomaalaisia blogeja.

Tässäpä ensimmäinen satsi. Näitä kaikkia yhdistää se, että he ovat ruotsalaisia. Ja asuvat maalla…

@madebymary
Ruotsalainen bloggaaja, valokuvaaja ja ruokakirjailija, kuvia maalta, juttua elämän hidastamisesta ja terveellisistä elämäntavoista, storyssä paljon koiranpentuja.

@evelinasekologiska
Ruotsalainen valokuvaaja ja bloggaaja, nimensä mukaisesti kaikkea ekologista, luomua, luonnonkosmetiikkaa, kasvisruokaa ja luontokuvia.

@angelique.nu
Täälläkin kuvia ruotsalaisesta maaseudusta, luonnosta, kissoista ja koirista.

@larssonsarae
Norjassa asuva ruotsalainen maanviljelijä. Kuvia maalta, lapsista ja lampaista (<3)

@daysbyleon
No, täällä on sitä samaa!

Millaisia Instagram-tilejä tykkäät seurata? Seuraavaksi on tulossa ainakin ruokakuvan täyteisiä tilejä ja valokuvausinspiraatiota!

Kuvat näyttökaappauksia profiileista.

Kommentit

 • Milla

  Tosi kiva postausidea! Täytyypä mennä tsekkaileen nuo instagramit 🙂 Itse seurailen paljon muita bloggaajia, sekä vloggaajia.

  millatt.blogspot.fi

   0
  • Anniina

   Kiitos 🙂 Mäkin seurailen paljon bloggaajia, vaikken edes seuraisi blogia!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.