VALIKKO
18.2.2016 19:50

Joko saa fiilistellä pääsiäistä?

Pääsiäinen ei ehkä ole sellainen juhla, jota fiilistellään samoin kuin vaikka joulua. Mä olen aina tykännyt pääsiäisestä, sillä se on kevään merkki. Ihana kevätaurinko paistaa ja maa pilkottaa lumen alta. Pääsiäiseen kuuluu kauniita kukkia, hyvää ruokaa ja raikkaita värejä. Pajunkissoja ja suklaamunia. Ja tietysti pääsiäinen on syy askarrella.

Olen jo askarrellut ensimmäisen pääsiäiskoristeen tälle vuodelle ja suunnitellut monta. Ihan ensimmäiseksi laitan kuitenkin kuvia edellisten vuosien askarteluista ja koristeluista:

DSC_0038_edited-1 DSC_0037_edited-1 aa021 copy DSC_0030 DSC_0039_edited-1 (2) DSC_0068 (2)DSC_0010_edited-1 035

Pitäisiköhän mun viedä pääsiäisaskartelut seuravalle levelille ja tehdä tänä vuonna myös pääsiäiskortit…? Laitatteko te pääsiäistä kotiin ollenkaan?

Kommentit

 • Hanna Laine

  Ei laiteta pääsiäistä, joulua laitoin hitusen ekaa kertaa nyt viime vuonna 😀 Mutta hienoja koristeita kyl, erityisesti nuo mustavalkeat munat miellyttää!

  Niin ja jäin tänään hetkeksi katselemaan kauppaan ilmestyneitä pääsiäismunia ja pähkäilin, ostaisikohan sitä tänä vuonna esikoiselle ekaa kertaa tuollaisen.

   0
  • Anniina

   Kiitos! Mä oon ehkä vähän hömppä kun tykkään värkätä aina kaikenlaista 😀

    0
 • Annukka

  Ihania munia! Aika vähän minäkään laitan pääsiäistä, mutta lasten iloksi nyt hiukan. Niiltä saa kyllä armottoman palautteen jos ei viitsi panostaa! 😉 Joku vuosi sitten innostuin pääsiäismunista, ja niistä lupaan postata tänne Stooriinkin lähempänä pääsiäistä. Ehkä joskus tossa parin viikon päästä? 🙂

   0
  • Anniina

   Lapset on kyllä ihan hyvä syy laittaa kaikenlaista, itse ainakin pienenä halusin joka ikisen koristeen esille pääsiäisenä ja jouluna… 🙂 Kiva nähdä sun pääsiäismunia sitten! Multakin varmaan tulee näitä pääsiäispostauksia vielä muutama 😀

    0
  • Anniina

   Kiitos, kiva jos löytyy inspiraatiota! Kivaa kevättä sinnekin 🙂

    0
 • Maria Korhonen

  Kivoja koristeita olet tehnyt 🙂 Pääsiäinen on kyllä kiva juhla, meillä tehdään jotakin yhdessä lasten kanssa, ei mitään isoa. Ehkä leipomis- ja koristeluintoa vähentää lasten synttärit, jotka ovat aiempina vuosina osuneet pääsiäisen tienoille. Nyt se on kyllä aikaistunut. Narsisseja on ainakin pakko saada. Ja lapsilla käy pääsiäispupu, joka piilottelee munia. Ja virpomavitsoja on aina myös tehtävä lasten kanssa. Eli, joo, kyllä sitä kuitenkin tulee aina jotain tehtyä 😀

   0
  • Anniina

   Kiitti! Lapset kyllä varmaan lisää monilla sitä puuhailun määrää 🙂 Pääsiäinen on niin hyvä syy leipoa! Mä meinaan tänä vuonna kokeilla vihdoin kinderpiirakkaa. Olis kiva jos kävis virpojia, olin niin innoissani kun viime vuonna kävi ekat ikinä (omassa kodissa asuessani) 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.