VALIKKO
4.6.2016 19:02

Kalenterista loppuu sivut!

En pärjää ilman kalenteria. Mun kalenteri on loppumassa enkä haluaisi ostaa uutta lukuvuosikalenteria, koska vuosikalentereita löytyy paljon kauniimpia! Olen jo monta vuotta yrittänyt siirtyä vuosikalenteriin, mutta se on hankalaa. En halua ostaa lukuvuosikalenteria, jota käyttäisin vain muutaman kuukauden. Ylioppilaskunnalta saa joka vuosi kalenterin, mutta se tulee liian myöhään. Kaupasta ostetut kalenterini loppuvat heinäkuussa, ja JYY:n kalenterin saa vasta syyskuussa…
Kalenteri

Ylärivin kalenterit Nunuco design company, keskirivi Rifle paper co ja alarivin kalenterien kuvat on tallennettu Paper luxen sivuilta kauan sitten.

Kauniissa kalentereissa on kuitenkin usein se ongelma, etteivät ne ole sisältä sellaisia kuin mä haluan. Haluan, että päivät ovat viikkonäkymässä vierekkäin ja kellonajat ovat kalenterissa valmiina. Tarvitsen muistiinpanotilaa sekä viikkojen kohdille että kalenterin loppuun. Onko se liikaa pyydetty?

Toistaiseksi ratkaisin nämä ongelmat tekemällä käsin vihkoon oman kalenterini. Luin ensimmäistä kertaa bullet journalista keväällä Wisteria walk -blogista. Ajattelin silloin, etten pidä omasta käsialastani niin paljon, että haluaisin sillä kokonaisen kalenterin askarrella. Nyt kuitenkin tulin toisiin ajatuksiin, kun tuskastelin tämän kalenteriasiani kanssa.

bullet journal

Toistaiseksi sivut ovat melkein tyhjää täynnä…

diy kalenteri

Oma itse askarreltu kalenterini muistuttaa hyvin paljon aiempaa kalenteriani, sitä lukuvuosikalenteria johon olin oikein tyytyväinen. Viikkonäkymät ovat yksinkertaisia, mutta niiden jälkeen on nippu sivuja muistiinpanoja ja listoja varten. Toteutuksen olisi voinut tehdä vaikka kuinka mielikuvituksellisesti, mutta tykkään pitää kalenterini tylsän yksinkertaisina.

Katsotaan, toteanko tämän niin hyväksi, etten haluakaan enää ostaa kaupasta vuosikalenteria, vai meneekö hermo jo heti kun otan tämän kunnolla käyttöön.

Kommentit

  • Anniina

   Niin, se ois yks vaihtoehto! Mut sit pitäis olla tosi kauan tylsällä kalenterilla 😀

    0
 • Annukka

  Tuo kalenterin sisus on muuten todellinen ongelma! Oon samaa mieltä siinä että usein kiva ulkoasu ei ole tarpeita vastaava sisältä. Mulla käytännöllisyys on toistaiseksi ajanut ulkonäön ohi, mutta etsintä on päällä edelleen. Tuota itse tekemistä oon miettinyt myös, mutta toisaalta tunnen itseni niin hyvin että tiedän ettei se ehkä toimis… tai ainakin siitä sais yhden lisästressin aiheen lisää! 😀

   0
  • Anniina

   Sama homma! En olis itse tekemääni kuitenkaan tyytyväinen 😀

    0
 • Sini

  Noi nunucon kalenterit on niin kauniita! Mutta joo, toi nätin ulkonäön ja käytännöllisen sisällön kohtaamattomuus on kyllä ihan käsittämätöntä! Pitäis varmaan perustaa joku oma paperikauppa-sivusto ja alkaa ite suunnitella kalentereita, että sais markkinoille just sellasia ku kaivataan…:D

   0
  • Anniina

   Jep… Oma paperikauppa on ihan vakavasti ottaen yks mun haaveista! Suunnitella en kyllä osaa, vaikka kuinka haluisin 😀

    0
 • Nimetön Lotta / Wisteria Walk

  Hei kivaa, että innostuit kokeilemaan! Jään mielenkiinnolla seuraamaan, kuinka kalenterisi alkaa toimia. Riippuu niin paljon ihmisestä ja elämäntilanteesta, millainen kalenteri on sopivin… 🙂

   0
  • Anniina

   Niinpä! Olisi kiva keksiä tuohon myös jotain persoonallisempaa, mutta ehkä ne tarpeet tulee esille sitten käytössä 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.