VALIKKO
2.5.2016 17:16

Keltainen toukokuu

Tästä piti tulla aamuinen fiilistelypostaus, mutta aamu ja päiväkin meni jo. Mainitsin jo aiemmin, että tää kevät on tuntunut hujahtavan ohi ihan hurjaa vauhtia, ja niin hurahtavat myös päivät. Havahdun iltapäiväväsymyksen aikaan siihen, etten taaskaan tehnyt sitä mitä piti tänään tehdä. Mihin tää aika katoaa?

Toukokuu on tuonut tullessaan auringon ja miten se vaikuttaakaan fiilikseen! Meikä on tänään pessyt ikkunat ja jynssännyt parvekkeen kesäkuntoon. Lisäksi oon saanut tehtyä kaikkia pikku juttuja, mutta en niitä to do -listan isoja mörköjä, jotka ovat roikkuneet siellä jo liian monta viikkoa. Kello on aina tän verran kun pääsen niiden kimppuun, jos pääsen, mutta hitaasti ja varmasti mä nekin selätän. Onhan tässä vielä koko toukokuu aikaa…

DSC_0066 (2) DSC_0067 (2)

Tomaatit ja kurpitsat käyvät jo päivisin retkellä parvekkeella. Olen toiveikas, että saataisiin kohta askarreltua parvekkeelle sohva ja sisustettua se loppuun. Malttamattomana odotan myös, että pääsisin ostamaan kesäkukkia ja lisää multaa uusia istutuksia varten.

DSC_0118 (2) DSC_0064 (2)_

Tuoliprojekti on melkein saatettu loppuun! Pääsin hurjasti eteenpäin lauantaina, kun oli ensimmäistä kertaa hyvä sää. Olisikohan vaan kannattanut alun perinkin odottaa sitä hyvää säätä? Veikkaan, että puolet mun spraymaalipurkkien sisällöstä lensi taivaan tuuliin. Hurauttelen vielä istuintyynyt valmiiksi, niin pääsen ottamaan kuvia.

DSC_0015 (6) DSC_0036 (2)

Neilikat kukoistavat maljakossa ja santtu ruukussaan.

Energistä viikkoa! 

Kommentit

 • Nimetön Emma

  Ihanan pirtsakka blogi sulla!:) Samaa oon muuten tässä todennut että koko kevät on vaan nopee pyrähtänyt ohi melkein kokonaan. Ja muuten aivan ihania kuvia sulla täällä varsinkin nämä viimeiset kukka kuvat ovat todella hienoja!:)

   0
  • Anniina

   Kiitoksia 🙂 Jep, välillä aika vaan hurahtaa niin ettei huomaakaan!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.