VALIKKO
28.9.2016 19:00

Kiireen takana

kiire

Mun läheiset tietää, että mulla on aika usein kiire ja stressi. Aidosti myös tykkään siitä, että on tekemistä. Jo lapsena mulla oli paljon harrastuksia, tykkään puuhata kaikenlaista, opiskella ja tehdä töitä. Oma jaksaminen on kuitenkin tosi helppo yliarvioida. Yhtäkkiä sitä tekemistä onkin liikaa.

Ainahan siitä kaikesta jotenkin selviää, mutta siellä pahimman stressihuipun nokassa tulee mietittyä, miksi mä teen itselleni näin. Miksi elän tällaista elämää? Pitäisikö mun keskittyä enemmän johonkin muihin asioihin? Enkä kuitenkaan tiedä, että mihin. En tiedä, miten pitäisi olla.

En tykkää mainostaa kiirettäni. En halua vaikuttaa siltä, että pidän itseäni jotenkin tärkeänä, vaikka sitähän siinä on. Kun haalii itselleen vastuita ja projekteja, tuntee itsensä merkitykselliseksi. On tehtäviä ja tavoitteita ja suorituksia. Kiireen takana on helppo piilotella ja vältellä niitä ajatuksia, mitä tulee, kun ei ole mitään tekemistä.

Terveisiä siis deadlinesuman keskeltä, palataan taas!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.