VALIKKO
25.2.2016 19:50

Kuva tunnissa: Keskiviikko

Mukavuusalueen Riikka kirjoitti kuvauksen omasta arkipäivästään ja haastoi samalla muutkin tekemään vastaavanlaisen postauksen. Ajattelen kyllä, että mun elämä on tosi tylsää ja ehkä hävettääkin kertoa siitä näin yksityiskohtaisesti. Tällaisia postauksia on kuitenkin kiva tehdä, joten tartuin haasteeseen. Vaikka mun blogin sisältö ei olekaan mitään glitteriä ja samppanjaa, aina sitä kuitenkin valitsee ja rajaa, mitä kertoo. Arkea on joskus vaikea arvostaa, mutta sitähän me täällä pääasiassa eletään.

Ruotsalainen bloggaaja Sandra Beijer tekee aika usein postauksia otsikolla A photo an our / Ett foto i timmen, joissa on nimensä mukaisesti yksi päivä kuvattuna tunnin välein. Blogeissa näkee muutenkin paljon postauksia idealla ”päivä kuvina”, mutta nuo Sandran postaukset on mielestäni tosi kivasti toteutettu. Halusin kokeilla samaa ja yhdistin sen tähän Riikan haasteeseen. Katsotaan, kuinka kävi…

P2240002 (2)

Kello 9. Herään kymmenen minuuttia ennen kellon soittoa, mutta pötkötän vielä vähän… Haen kahvia ja teen iPadilla töitä sen verran kuin pystyn, meillä on vain yksi tietokone ja se on nyt varattu.

P2240022 (2)

Kello 10. Haen jääkaapista aamupalaksi annoksen epäonnistunutta smoothiekakkua lasissa ja alan taistella tuon sen alla näkyvän kirjan kanssa.

P2240009 (2)

Kello 11. Jään yksin kotiin ja tietokone vapautuu. Siivoilen vähän tavaroita paikoilleen, että pystyn keskittymään. Laitan kynttilöitä ja musiikkia ja vaihdan tulppaaneille veden. Teen töitä ja ainejärjestön hallitukseen liittyviä hommia: vastailen sähköposteihin, teen somepäivityksiä, luen blogeja yms.

P2240033 (2)

Kello 12. Lisää kahvia ja pari palaa suklaata. Hommat jatkuu.

P2240047 (2)

Kello 13. Joogaan puolisen tuntia YouTube-videon perässä, menen suihkuun ja laittaudun.

P2240003 (3)

Kello 14. Treffaan mun kaverin ja kävellään Lozzille syömään. Meinasin kokeilla Kotitalosta-blogissa esiteltyä halloumi-sitruunapastan reseptiä, aineksetkin olivat valmiina, mutta kun kaveri kysyi lounausseuraksi, en kieltäytynyt. Joku toinen päivä sitten.

P2240004 (3)

Kello 15. Jauhetaan kuvan spotissa noin vartti ennen kuin lähdetään eri suuntiin. Menen hakemaan sanataideyhdistyksen postia, mutta en pääse rakennukseen sisään. Kävelen kotiin. Katson taas sähköpostit ja kirjoitan postausta samalle illalle sekä aloitan tätä.

P2240005 (3)

Kello 16. Teen vielä vähän ainejärjestöjuttuja: kokoan keräämäämme palautetta huomista laitoksen opetuksen kehittämisen päivää varten. Selaan postiluukusta kolahtaneen Trendin nopeasti läpi ja jatkan Genre-kirjan lukemista.

P2240016 (2)

Kello 17. Laitan puhtaat pyykit kaappiin, luen, syön palan kinkkupiirakkaa ja luen lisää. Koomaan sohvalla ja kerään voimia keskustaan lähtemistä varten: pitää ostaa meikkivoide loppuneen tilalle. Yritän houkutella poikaystävää mukaan ja laitan yhdelle kaverille viestiä, mutta en saa seuraa.

DSC_0611 (2)

Kello 18. Taivallan keskustaan ja palautan matkalla Tallinna-oppaita kirjastoon. Haaveilen vaahtokarkkikaakaosta ja yhdestä Onlysta pari viikkoa sitten bongaamastani kukkabomberista. Matkan puolivälissä tajuan, että jätin kameran kotiin. Harmittaa, mutta päätän sallia blogiini pari puhelinkuvaa. Haen meikkivoiteen Sokokselta ja lähden katsomaan, löytyisikö sitä bomberia vielä. Löydän toisen, vielä kivemman, sovitan ja ostan. Pyörähdän vielä Gina Tricotissa, joka on täynnä ihan kummallisia vaatteita. Lähden kotiin.

DSC_0613 (2)

Kello 19. Yleensä kävelen mieluummin Kauppakatua kuin Yliopistonkatua, mutta välillä teen poikkeuksen Pienikamarin ikkunan takia. Matkalla poden vähän huonoa omatuntoa siitä, miten paljon olen viime aikoina ostanut vaatteita. Yritän lohduttautua sillä, että niille kaikille on tullut käyttöä ja olenhan haaveillut kukallisesta bomberista viime keväästä asti. Sovin itseni kanssa, että en osta taas mitään pitkään aikaan ja käyn joku päivä vaatekaapin jälleen kerran läpi.

Kello 20. Jatkan Trendin lukemista ja syön viimeisen palan kinkkupiirakkaa. Tässä vaiheessa loppuu mielikuvitus kuvien suhteen ja luovutan.

Kello 21. Teen tämän postauksen viimeistelyä vaille valmiiksi.

Kello 22. Innostun, kun tajuan että Girlsin vitoskauden ensimmäinen jakso on tullut HBO:hon. Katson sen ja päälle pari jaksoa Frendejä ja lakkaan kynnet.

Kello 23. Laitan saunan päälle ja odottelen poikaystävää kotiin. Väsyttää niin paljon, että pesen meikit ja hampaat ja menen nukkumaan. Herään saunaan ja menen sen jälkeen suoraan takaisin sänkyyn ja nukahdan heti.

No kuinka tylsää oli, jaksoitko lukea? 😀

Kommentit

 • Riikka

  Jaksoin! Kuvat oli kiva lisä. Missäs ainejärjestössä sä vaikutat?

   0
  • Anniina

   Kiitos 🙂 Corpuksessa eli kirjallisuuden, museologian, taidekasvatuksen ja taidehistorian ainejärjestössä!

    0
 • Minna Rajala

  Tää oli oikein kiva postaus 🙂 Ja kysymykseen kyllä, jaksoin lukea!

   0
 • Jenni

  Jaksoin lukea ja oli muuten hyvä! Mä oon myös miettinyt monesti, että kuka jaksaisi mun päivästäni lukea tai ketä se kiinnostaisi mutta oikeasti näitä muiden juttuja on ainakin älyttömän mielenkiinoista seurata :).

   0
  • Anniina

   Hihii 🙂 Niin nää on! Ehkä jos blogeissa ois pelkästään tällaista niin ei jaksais kauaa innostaa 😀

    0
 • Hanna Laine

  Luin! Mä olin itseasiassa suunnitellut, että tekisin vain sellaisen ”meidän päivä kuvina” mutta tein nyt sit kirjotettuna myös, jotta aukeis ehkä paremmin. Toi on myös hauska lisä, että postaus sisältäisi kuvan per tunti.

   0
  • Anniina

   Kyllähän se teksti aina avaa enemmän tilanteita kuvien takana. Itse saan tyydytystä kaikesta järjestelmällisyydestä, niin ehkä siksi tää kuva tunnissa miellyttää mua 😀 Kävi kyllä pimeän tultua aika haastavaksi, varsinkin kun olin vaan kotona ja luin ja katsoin tv:tä.

    0
 • Nimetön Nimetön

  Ooh teillä on oma sauna! Makoilun ystävänä tykkäsin tosta unille ennen saunaa ja sit takas nukkumaan 😀

   0
  • Anniina

   Heh 😀 Joo me kyllä rakastetaan meidän saunaa. Ja mä rakastan nukkumista 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.