VALIKKO
29.1.2016 19:07

Lempparisomet – blogin seuraamiskanavat

opo,o

Tein vähän aikaa sitten blogilleni Facebook-sivun, mikä on alkuepäröinnin jälkeen osoittautunut oikein näppäräksi. Sitä kautta sellaiset, joka eivät muuten niin aktiivisesti lue blogeja ja käytä niiden seuraamiseen tarkoitettuja sivuja, muistavat klikata auki uusimmat postaukset. Monilta kavereilta on tullut kommenttia, että nyt muistaa käydä lukemassa. Minusta on kivempi linkata blogipostaukset oman profiilini sijaan blogille tarkoitetulle sivulle, josta halukkaat voivat käydä tykkäämässä.

noi

Itse käytän blogien seuraamiseen Bloglovinia. Se on tosi näppärä ja laajasti käytössä, ei ole tullut vielä vastaan blogia, joka ei sieltä löytyisi. Varsinkin ulkomaisia blogeja on helppo seurata tätä kautta. Käytän yleensä mobiilisovellusta, joka toimii mainiosti. Blogini löytyy myös suomalaiselta blogien seuraamiseen tarkoitetulta sivustolta Blogit.fi.

Screenshot_2016-01-25-13-35-12 (2)

Yksi ehdottomasti omista somelemppareistani on Instagram, mistä löydyn nimimerkillä @anniinanir. Se ei ole varsinaisesti kytköksissä blogiin, en mainosta siellä uusia postauksia enkä lisää kuvia joka päivä. Sielläkin mua saa kuitenkin seurata!

hrsh

Toinen palvelu, johon olen aivan koukussa, on Pinterest. 28 taulua ja 5800 pin-lisäystä. No words needed?

Olen aika somehullu, mulla on tili suht monessa paikassa. Yllä olevat ovat aktiivisimmassa käytössä, mutta löydyn myös Twitteristä, Snapchatista ja Goodreadsista nickillä @anniinanir.

Aikanaan olin koukussa Demi.fi:hin, sen jälkeen Irc-galleriaan, sitten Tumblriin… Mitähän seuraavaksi? Olen sen verran vanha, että olen aika pihalla uusimmista villityksistä. Videot ei ole ihan mun juttu, joten olen pysytellyt pois Youtubesta ja muista, mikä se Periscopekin on? Varmasti parempi näin 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.