VALIKKO
23.2.2016 19:35

Liebster award

liebster1-300x300

Sain Skandilinjalla-blogista kivan haasteen, kiitos Hannalle! Liebster award on blogeissa kiertävä tunnustus, jossa vastataan 11 kysymykseen ja sen jälkeen haastetaan mukaan 11 uutta blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.

Mä rakastan vastailla kaikkiin tällaisiin ystäväkirjatyyppisiin juttuihin!

Mikä on parasta bloggaamisessa tähän asti? Hmm, mähän olen blogannut itse asiassa aika pitkään, mutta vähän pienimuotoisemmin. Stoorissa on kivaa yhteisöllisyyttä, mikä on ollut parasta nyt tämän uuden blogin suhteen. Ylipäätään bloggaamisesta parasta mulle on se, että on jokin väylä ilmaista itseään ja jakaa ajatuksia, kuvia, ideoita ja niin edelleen.

Entä haastavinta? Bloginsa/itsensä markkinointi ja lukijoiden haaliminen. Kuinka paljon kannattaa ja kehtaa mainostaa ja miten? Toinen haastava asia on aiheiden valinta: rajanveto yksityisen ja julkisen välille sekä tasapainottelu pinnallisen ja syvällisen välillä.

Kun sinulta lapsena kysyttiin, mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Ihan pienenä halusin kuulemma lastenhoitajaksi. Myöhemmin se taisi olla kirjailija ja yläasteelta lähtien toimittaja.

DSC_0001_edited-1DSC_0021_edited-1

Mikä saa sinut hymyilemään? Sisustus- ja diy-ideat ja -suunnitelmat, matkahaaveet, herkut, poikaystävän hölmöilyt, whatsapit ja snäpit, postikortti tai kirje eteisen lattialla, sänkyyn tuotu kahvi, kun joku ottaa kädestä, tulppaanit.

Tämän viikon kohokohta? Nyt on vasta tiistai eikä mitään erikoista ole tiedossakaan. Sanon, että puhtaisiin lakanoihin pujahtaminen eilisen päätteksi.

Mikä tai kuka inspiroi sinua? Kauniit paikat ja kuvat, ihmiset jotka ovat sinut itsensä kanssa, päämäärätietoisuus ja ahkeruus.

filmitukholma49d68300f1c7baff1eb36aa1e544095ab

Mikä on lempipaikkasi kotona? Sänky. Olen niitä ihmisiä, jotka vois tehdä kaiken sängyssä: luen, kirjoitan, juon aamukahvin ja välillä myös syön sängyssä.

Aarteesi kotona – esine tai huonekalu – josta pidät erityisen paljon? Mun aarteilla on enemmän ehkä tunnearvoa kuin esteettistä arvoa, vaikka eivät ne nyt rumiakaan mielestäni ole. Yksi on iso Lundian kirjahylly ja toinen valkoinen rottinkituoli, jotka ovat molemmat olleet mun huoneessa jo kotikotona.

Kissa vai koira? Mulla ei ole ollut ikinä lemmikkiä. Ennen tykkäsin kissoista, mutta poikaystävä on tainnut saada käännytettyä mut koiriin… Sanon molemmat! Tai ei kumpikaan 😀

DSC_0097_edited-1

Mihin haluaisit matkustaa? No vaikka minne. Päällimmäisenä nyt mielessä ovat Islanti ja Japani. Euroopan kaupungeista haluaisin nähdä Berliinin, Lontooseen ja Pariisiin tekisi mieli uudestaan. Itä-Eurooppa ja Väli-Amerikkakin kiinnostaa.

Mitä odotat ensi kesältä? Parvekkeen laittamista ja siellä viljelyä, kotimaanmatkailua, sopivasti töitä, aurinkoisia päiviä, mökkeilyä, jäätelöä, naurua, järvimaisemia, auringonlaskuja ja retkiä nyt ainakin.

DSC_0140_edited-1DSC_0120_edited-1

Jatkan Hannan osoittamaa linjaa enkä jaksa keksiä uusia kysymyksiä 😀 Haastan mukaan seuraavat blogit, joista osalla on varmasti enemmän kuin 200 lukijaa, mutta ei anneta sen haitata:

Unelmanuppuja
Wisteria Walk
Milja & Muoviruusut
Minna Rajala
Kake’s bakes
TytDIY
Kaksin kaksiossa
UKKONOOA

Kommentit

 • Hanna Laine

  Mä oon kirjottanut nää vastaukset, mutta pitäis vielä säätää alustus… Erityisesti samastuin sun vastauksissa tuohon bloggaamisen haastavuuteen.

   0
  • Anniina

   Ne on varmaan asioita, joita melkein kaikki bloggaajat miettii. Haastavaa oli myös haastaa uusia bloggaajia tähän, kuten Paluumuuttaja-Riikkakin totesi, Hanna haastoi jo kaikki ketä olisin itsekin haastanut 😀

    0
 • Maija

  Hauskaa! Kiitos haasteesta, Anniina! Toivottavasti ehdin joskus vastailemaan 🙂

   0
  • Anniina

   Ole hyvä! Jään odottelemaan vastauksia 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.