VALIKKO
7.12.2016 19:14

Luonnonkosmetiikkasuositus: edullinen Avril

Nyt vaikuttaa siltä, että mä olen hurahtanut (luonnon)kosmetiikkaan. Kun viime keväänä kirjoitin, että kiinnostaisi siirtyä luonnonkosmetiikkaan, yksi ongelmani oli, ettei tuotteiden metsästys ja testailu jaksanut innostaa. Ehkä silloin tuntui, että edessä on ainoastaan iso urakka, jossa kaikki luottotuotteet pitää vaihtaa uusiin ja rahaa palaa. Mutta kun ostaa uutta sitä mukaa kun vanhat loppuvat, ei sitä rahaa sen enempää kulu. Nyt odotan enemmänkin innolla, että jokin purnukka loppuu ja saan kokeilla uutta.

Tilasin muuten itselleni joulu-/veronpalautus-/muuten vaan -lahjaksi Jolie boxin kolmeksi kuukaudeksi. Siitä varmaan lisää sitten, kun ensimmäinen paketti saapuu.

Kuten tuon Jolie boxinkin, bongasin luonnonkosmetiikkamerkin Avrilin blogilemppariltani Idalta. Kiinnostuin totta kai merkistä saman tien, koska se on tosi edullinen. Esimerkiksi meikkien hinnat ovat samaa luokkaa kuin minkä tahansa markettimeikkien. Lisäksi Ida kirjoitti, että Avrilin ripsiväriä on kehuttu paljon. Mulla oli juuri ripsiväri loppumassa, joten tilasin sen, päivävoiteen ja hiusnaamion testiin House of Organicilta.

avril4

Ensiksi siihen ripsiväriin, joka kiinnosti mua eniten. Tämä on itse asiassa ensimmäinen meikki, jota kokeilin luonnonkosmetiikan puolelta. Olen kuullut, että ripsiväri on se kaikkein vaikein vaihtaa, koska synteettisiin verrattavia ei vain ole olemassa. Ripsiväri saattaa olla monelle suomalaiselle se kaikkein tärkein meikki (ainakin mulle) ja siksi siitä luottoripsarista voi olla vaikea vaihtaa pois.

Miltä Avrilin kehuttu ripsari sitten on vaikuttanut? Ripsiin sutiessa se vaikuttaa hyvältä, levittyy kivasti, on sopivan kosteaa ja pidentää ripsia vähän. Kyllä mä kuitenkin laitan tätä kerroksen, kaksi enemmän kuin luotto-Maybellineani. Ripsari pysyy suht hyvin, mutta pitkän päivän jälkeen se on vähän varissut alaluomelle. Se myös leviää helposti, kun on tottunut hieman tujumpaan.

Kokonaisuutena ripsari on mielestäni ihan toimiva ja voisin ostaa toistekin. Vaativissa olosuhteissa en kuitenkaan luottaisi. (Itkettävät tilanteet, lumipyry, mitä näitä nyt on. Olenko ainoa, joka on käynyt joskus uimahallissa tai pessyt hiukset ripsarit ripsissä?)

avrilavril3

Päivävoidetta olen käyttänyt toisen rinnalla, mutta tähän mennessä sekin vaikuttaa hyvältä. Ei ole liian rasvainen eikä liian kevyt tällaiseen talvi-ilmastoon. Tykkään muuten näistä Avrilin pakkauksista, niiden pinta on sellainen miellyttävän mattainen. Kivat pirteät värit ja yksinkertainen muotoilu.

avril2

 

Viimeisimpänä hiusnaamio, johon olen myös ollut tyytyväinen. Tämä tuoksuu aivan ihanalta mangolta! Mun hiukset, erityisesti blondatut latvat ovat välillä tosi kuivat. Tätä päähän ja saunaan, niin johan helpottaa.

Oletteko tutustuneet Avril luonnonkosmetiikkaan? Ja hei, vinkkejä hyvistä meikeistä luonnonkosmetiikan puolelta saa heittää!

Facebook / Instagram / Snapchat: anniinanir/ Pinterest / Bloglovin / Blogit.fi 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.