VALIKKO
7.3.2016 14:20

Maanantaiden maanantai

P3070009 (2) P3070024 (2)

En malttanut olla tulematta postaamaan vähän kuulumisia. Tänään on niin maanantaiden maanantai. Väsymystä, aikataulusäätöä, lompakon unohtelua, liikaa tekemistä ja niin edelleen. Mulla on torstaina yhden itsenäisen kurssin tehtävien palautus ja melkein itkua väännän täällä niiden kanssa.

Kävin viikonloppuna Kouvolassa kikattelemassa, syömässä karkkia, höpöttelemässä yömyöhään ja kiertelemässä kirppareita. Siellä oli muuten outoja kirppareita, ihan erilaisia kuin Jyväskylässä. Sieltä olisi voinut tehdä hyviä löytöjä, mutta kukaan meistä ei löytänyt mitään.

Osa mun istutuksista on jo lähtenyt itämään, kuvassa lehtikaali ja jäävuorisalaatti, jotka tosin näyttävät vähän pitkiltä ja ohuilta. Ostin loppuviikosta ruusuja, jotka kuolivat ennen kuin ehtivät aueta.

Haluaisin kuvata ne uudet pinnatuolit, hioa ja maalata ne, ommella niille istuintyynyt, verhoilla työtuolin, maalata ikeajakkaran, korjailla paria kesämekkoa, ommella tilkkupeittoa, tuunata ovimattoa, miettiä eteisen säilytysratkaisua ja askarrella pääsiäisjuttuja. Haluaisin kirjoittaa blogiin matkustamisesta, hyvän olon etsimisestä, bloggaamisesta, kehtaamisesta ja kemikaalikuormasta. Ehkä ensi viikolla.

Ostin keittiön kaappeja varten dc-fixiä ja uudet vetimet, mutta saa nähdä kuinka kauan joudun odottelemaan kiireistä poikaystävääni kaveriksi niitä laittamaan. Myös taulut odottelee edelleen seinälle pääsyä. (Ei hyvä heilu, jos alan yksin niitä laittamaan.)

Tällä viikolla tapahtuu kaikenlaista. Tänään ja huomenna meidän ainejärjestölehti tekee kokeilevan journalismin tempauksen taidegalleria TI-LAssa: illalla on näyttelyn avajaiset ja osa jää sinne yöksi. Itse käyn siellä vaan aamulla kupposella. Perjantaina on käsityönmuseossa jälleen Late nights, jossa on teemana hyvinvointi. Mua kiinnostaisi mennä tekemään kasvokuorinta, mutta saa nähdä ehdinkö kahvilan tiskin takaa. Lisäksi viikonloppuna on kirjamessut, jonne kiinnostaisi myös lähteä.

Mitä teille kuuluu?

Kommentit

 • Hanna Laine

  Mä menin tänään useamman vuoden tauon jälkeen salille 😀 Ja nyt on paha olo, kuten mies varoittelikin. Jos joskus vielä saisin vatsalihakseni edes siihen kuntoon, missä ne oli ennen lapsia.

  Tuli tätä lukiessa mieleen, miten vapauttavaa on kun ei ole sinänsä mitään pakollisia hommia. Tai siis, on noissa lapsissa tietty hommaa koko ajan mutta ei ole sitä, että nyt pitäisi tehdä joku opintojuttu valmiiksi siihen ja siihen mennessä. Vaikka nyt onkin kulunut vuosi gradun teosta, niin siltikään en ole täysin tottunut siihen, että voi periaatteessa tehdä mitä lystää.

   0
  • Anniina

   Hyvä sä! Joo opiskellessa ne deadlinet ei kyllä ikinä lopu ja ne pyörii koko ajan mielessä. Toisaalta, on niin kivaa tehdä jotain silloin kun pitäisi tehdä jotain muuta 😀 Tuntuisi tosi hassulta, ettei tarvitsisi tehdä mitään. Varmaan sitten kehittelisin itse itselleni kaikenlaista mitä ”täytyy” tehdä.

    0
   • Hanna Laine

    Jep, on se kyllä noinkin että voi olla vaikeaa olla jos ei ”täydy” tehdä mitään. Siinä helposti turhautuu. Mut hei, kannattaa hankkia lapsia niin ei ole ihan liikaa luppoaikaa milloinkaan! 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.