VALIKKO
3.5.2016 16:05

DIY: Maksista midiksi x 2

Aina välillä joku trendi iskee niin, että se on pakko saada senkin uhalla, että se olisi vain yhden kesän juttu. (Viime kesänä kimono tai oikeastaan kaftaani.) Midihameita on näkynyt jo useampana vuonna, mutta vasta nyt tuntuu, että ne ovat lyömässä kunnolla läpi. Mitta tuntuu mun mielestä nyt tosi freshiltä eikä maksihelmoja huvita käyttää enää ollenkaan.

Lyhensinkin pari vanhaa vaatetta maksista midiksi. Musta hame on äidin vanha, aiemmassa elämässään nilkkapituinen. Sen vyötärökuminauha oli lörähtänyt, joten leikkasin koko vyötärökaistaleen irti ja laitoin uuden kuminauhan. Samalla helma lyheni sopivasti.

DSC_0079 (2) DSC_0089 (2)

Harmaa mekko taas oli Vero modan perus trikoinen maksimekko, joka  lyheni hieman polven alapuolelle. Veikkaan tälle tulevan kesällä käyttöä, koska hameen kanssa mulla on vähän yhdistelyongelmia, mekon kanssa sellaisia ei tarvitse miettiä.

DSC_0107 (2) maksista midiksi

Iskeekö teihin midimitta?

Toinen kehittelemäni pakkomielle täksi kesäksi on sellainen tietyn mallinen spagettiolkaintoppi. Sellaista ajattelin mennä etsimään huomenna.

Jyväskylän Forumin ONLY / VERO MODA / JACK & JONES -liikkeessä on nimittäin huomenna VIP-ilta klo 19-21, jonka aikana kaikki tuotteet on -20 %. Paikalle pääsee liikkeen ollessa avoinna. Kannattaa käydä hakemassa piristystä vaatekaappiin kivalla alennuksella. Tarjolla on myös pientä suolaista ja juomaa!

Kommentit

 • Hanna Laine

  Hahah. Mua alko naurattaa, koska mähän en oikein voi pitää maxihameita ellen tosiaan lyhentäisi niitä aina sopiviksi… Mut nyt jos tulee näitä midihameita (mulle uusi muotitermi!), niin nehän menis mulle maxeista! 😀 Olisin kyllä sit maxihameineni vissiin epätrendikäs, mutta eipä se mitään.

   0
  • Anniina

   Joo, oikean pituuden löytäminen on kyllä välillä haastavaa 😀 Mullakin osa makseista on liian pitkiä ja osa liian lyhyitä! Ja toipa olis kätevää, kyllä ne maksit on edelleen in ja niitä on paljon kaupoissakin, mutta mua itseäni vaan kyllästyttää 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.