VALIKKO
31.5.2016 19:00

Mökkikuplassa

P5280086 (3) P5280012 (2) P5280070 (2) P5280005 (2)

Olin viikonloppuna jo toista kertaa parin viikon sisään kaverin mökillä. Kuten olen kirjoittanut, olen ollut vähän väsynyt. Luonnon äärellä, eristyksissä kaikesta on tuntunut hyvältä olla. Saunoa rantasaunassa ja tuijotella nuotioon, ihmetellä miten pitkällä on jo kesä.

Mökkiviikonloppu liittyi itse asiassa opiskeluihini, tarkemmin sanottuna Sanallistaminen luovuusterapioissa -täydennyskoulutukseen. Koulutukseen sisältyy harjoittelu ja toteutin sen tällä tavalla, pitämällä ystävilleni parin päivän luovuusleirin. Kirjoitettiin, kuvattiin, katseltiin lapsuuskuvia, piirrettiin, laulettiin, joogattiin ja oltiin ulkona. Sunnuntaina jaettiin yhdessä kokemus siitä, että ihan kuin olisimme olleet viikonlopun omassa kuplassamme. Matka kaupunkiin tuntui hassun lyhyeltä, ihan kuin oltaisi oltu kauempanakin.

Kuten viime viikonloppu, koko tuo koulutus on ollut mulle sellainen pysähtymisen paikka. Vuodessa on tapahtunut ihan älyttömästi. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta on tehnyt mulle hyvää pysähtyä kuuntelemaan itseäni. Koulutuksessa tehdyt harjoitukset ja niistä syntyneet ajatusketjut ovat vieneet mua eteenpäin sen selvittämisessä, kuka mä olen ja mitä mä haluan. Niin ja kun koulutuksessa käsiteltiin surua ja kuolemaa – tilanne ei olisi voinut juuri akuutimpi olla.

Koulutuksen lopputyö oli mulle viimeinen iso deadline tänä lukuvuonna. Tekemistä kyllä on, mutta vähän löysemmällä aikataululla. Ajattelin tehdä kesällä muutaman jutun lähinnä siksi, että syksy olisi helpompi. Ennen juhannusta ajattelin pitää parin viikon (melkein) loman, aika ihanaa!

Kommentit

 • Marjo Peel

  Ihana rauha huokuu kuvista. Tulee ihan ikävä oman mökkisaunan rentouttavaa vaikutusta :-). Kuulostaa ihanalta viikonlopulta, mulle kanssa yksi tuollainen kiitos!

   0
  • Anniina

   Kiitos 🙂 Mökkeilyssä on kyllä oma taikansa.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.