VALIKKO
23.7.2016 21:51

Mummin retromekko

Pokemonien sijaan minä oon viimeisen viikon aikana metsästänyt varmaan sata hyttystä, olin nimittäin taas käymässä mummolassa.

Meillä ei ihan hirveästi ole tallessa mitään menneiden vuosikymmenten aarteita, mutta yllättäen äiti löysi siivotessaan komerosta joitain vanhoja vaatteita. Vanhat tavarat ja niiden tarinat kiehtovat mua kovasti. Erityisen mukavaa on, jos ne ovat kuuluneet jollekin tärkeälle ihmiselle.

retromekko (4)

Tässä on mun mummin vanha retromekko suoraan 70-luvulta. Todennäköisesti vuosikymmenen alusta, koska tuossa on aika paljon 60-lukuakin? Kukonaskelkuvio, A-linja… En ole mikään muodin asiantuntija, mutta näin me pääteltiin.

Mummi on kuulemma pitänyt tätä tosi paljon ja silti se on älyttömän hyvässä kunnossa. Ennen tehtiin vähän kestävämpiä vaatteita vai mitä?

retromekko (1)retromekko

Äitiä ja tätiä nauratti nähdä tämä mun päällä. Mummi oli aika paljon mua pienempi, joten helma taisi tulla reilusti polven alapuolelle. Mekossa on kätevät taskut, joissa mummi puhelimen sijaan piti varmaan avaimia, nenäliinaa ja ehkä vaihtorahoja? Hän oli nimittäin kauppias ja tämä on kuulemma ollut monet kerrat päällä kaupassa.

Mitäs tykkäätte retromekosta? Mä tykkään ihan jo ihan tunnearvon takia, mutta ajattelin myös oikeasti käyttää tätä!

Ps. Kaikki on hetken tässä on nyt mukana Keski-Suomen sisustus- ja lifestyleblogit -Facebook-sivustolla! Käy tykkäämässä sivusta ja saat paljon kivoja postauksia keskisuomalaisista blogeista suoraan Facebookin uutisvirtaan 🙂

Kommentit

 • Kata

  Voi miten ihana mekko! Todellakin kannattaa käyttää, kun vielä on hyvässä kunnossakin. 🙂

   0
 • Nimetön Jouni

  Loistava löytö Anniina! Kiva muisto mummista. Minullakin tulee hämärä muistikuva äidistä tuo mekko päällä.

   0
  • Anniina

   Olipa hauskaa miten paljon tää sai kehuja 🙂 Kiitos!

    0
 • Nimetön Liljankukka

  Ihana mekko ja pitäisin varmasti päälläni 😀

   0
  • Anniina

   Kiitos 🙂 Tää vois sopia vaikka johonkin juhliinkin aika kivasti tai latotansseihin 😀

    0
 • Marjo Peel

  Aivan ihana mekko ja ihanaa, että aiot käyttää sitä 🙂

   0
 • ida365

  Näissä kuvissa juurikasvu ei edes näy, eli hyvässä vaiheessa tuo oman värin kasvatus! 🙂

   0
  • Anniina

   Joo, etenkin nyt kesällä väriero on melko olematon, iloiseksi yllätyksekseni 🙂 Olenkin JUST tekemässä postausta aiheesta 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.