VALIKKO
20.6.2016 19:00

Onnellisuushaaste

Kotitalosta-Maria ja Helposti parempaa -Outi haastoivat kirjoittamaan asioista, jotka tekevät minut onnelliseksi. Minähän tietysti vastaan, vaikka tämä tuntuu jostain syystä myös vähän kiusalliselta. Vähän liian henkilökohtaiselta kai? Vaikka aina voi kertoa vain sen verran kuin haluaa, joskus se on vaikeaa, että tulisi kuitenkin asiaa.

P6070030 (3)

No, viime aikoina olen ollut onnellinen juuri tästä elämänvaiheesta. Mun elämä on tosi joustavaa, tekemistä on sopivasti eikä multa puutu mitään. Olen onnellinen, että saan tehdä erilaisia, oikeasti itseäni kiinnostavia töitä. Olen onnellinen, että ensimmäistä kertaa sitten 15-vuotiaan en ole kesällä kokopäivätöissä. Olen onnellinen, että mulla on opiskelupaikka ja opinnot hyvällä mallilla.

Olen onnellinen mun poikaystävästä, perheestä ja ystävistä. Kaikista niistä ihmisistä, kenen kanssa voin olla oma höpsö ja epävarma itseni. Olen onnellinen meidän kodista, sen sijainnista, naapureista, halvasta vuokrasta, saunasta ja parvekkeesta. Olen onnellinen siitä, että mulla on paljon haaveita, jotka odottavat toteutumistaan. Se tekee elämästä mielekästä.

P6150001 (3)

Olen onnellinen luonnonkukista ojanpientareilla. Kesän tuoksuista. Hyvästä ruoasta. Makeista yöunista. Terveydestä. Astianpesukoneesta. Suunnitteilla olevista kesäretkistä. Uusista kengistä. Parvekkeella kasvavista tomaateista. Siitä, ettei kirjallisuuden pääainetta lakkautetakaan. Ja luonnosta.

Pistän haasteen eteenpäin:
Minna Rajala
Substanssi-Hanna
Annukan aurinkoiset
Paluumuuttaja-Riikka
Mukavuusalue-Riikka

Listaa ne pienet ja miksei suuretkin asiat, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi, jaa blogissasi tai muualla somessa ja lähde jakamaan hyvää mieltä eteenpäin haastamalla muutkin miettimään syitä olla onnellinen. Kirjoita siis niin viisi kuin sataviisi asiaa – ainahan näitä voi lisäillä jälkikäteen – ja laita vaikka huoneesi seinälle.

Kommentit

 • Outi Puu

  Kuulostaa juurikin ihanalta. Varsinkin parveke ja parvekkeella kasvavat tomaatit <3 <3 Onnellisia kesäpäiviä!

   0
  • Anniina

   Kiitoksia! Parvekkeesta on kyllä revitty niin paljon iloa irti 😀 Mukavia kesäisiä päiviä myös sulle 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.