VALIKKO
29.3.2016 19:50

Pääsiäispläjäys

Pääsiäinen on taputeltu ja kaikilla tulee varmaan pääsiäismunat ja pajunoksat jo korvista ulos, mutta sitä uhaten ajattelin pläjäyttää tähän vielä satsin kuvia ja kuulumisia viimeisen reilun viikon ajalta.

DSC_0733_1 (2)

Palmusunnuntaina leivoin veljeni synttäreiden kunniaksi kakun, tai tarkemmin sitruunapiirakan. Tätä on tehty nyt muutaman kerran ja voin suositella, niin hyvää! Sitruuna uppoaa muhun nyt muutenkin vähän kaikessa, ainakin pastassa.

DSC_0067 (4)

Virpojista ei ole ruuhkaa täällä kaupungissa, mutta saatiin kuitenkin naapurin lapset virpomaan. Omia pajunoksia en ehtinyt käydä keräämässä…

P3150027 (2) DSC_0099 (2) DSC_0787 (2) DSC_0797 (2)

Pääsiäispäivänä sitten leivoin kinderpiirakan, joka taisi olla enemmän viime vuoden juttu? Tänä vuonna kaikki tuntuu tehneen kinderjuustokakkua, mutta mä en oikein välitä liivatekakuista ja tätä en ollut vielä kokeillut. Hyvää oli!

DSC_0043 (5) DSC_0120 (2)

Rairuohot eivät itäneet aivan oletetusti, mutta eipä se mitään. Nyt mulla on kaikki pääsiäiskoristeet jo roskiksessa. Olen todennut, että mun ei kannata ostaa tai tehdä ollenkaan yhtä sesonkia kauempaa kestäviä koristeita, sillä kyllästyn suht nopeasti.

Leipomisen ja syömisen lisäksi mun pääsiäiseen on kuulunut ulkoilua, auringosta nauttimista, leffanvuokrausta, kavereita ja sellaista ihan tavallista kivaa. Meidän perheen, tai varmaan koko suvun pääsiäinen tosin on kulunut kuitenkin surullisissa merkeissä. Tavallista vaikeampaa taas palata arkeen, mutta hitaasti ja varmasti.

Mitä teille kuuluu?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.