VALIKKO
9.1.2016 11:58

Pakkasviikon räpsyjä

Hei, tässä muutama räpsy menneeltä viikolta. On ollut ihan älyttömän kaunis sää ja harmittaa, etten muka ikinä ehdi valoisan aikaan kameran kanssa kunnolla ulos. Toki siellä on ollut niin kylmäkin, että se on kieltämättä hieman laiskottanut.

P1050011 (2) P1050014 (2)

Me vietiin eilen kuusi ulos ja koristeet odottavat vielä yläkaappiin laittoa. Mun puolesta joulun aika olisi saanut jatkua pidempäänkin, miten se aina menee niin nopeasti? Tiesittekö, että ainakin Jyväskylässä huomiseen mennessä jätekatoksiin tai keräyspisteisiin viedyt kuuset kerätään ilmaiseksi ja viedään hyötykäyttöön?

P1050024 (2) P1020037 (2)

Leppoisaa lauantaita!

Kommentit

  • Anniina

   kiitos! niinpä, vielä kun sais aikaiseksi lähteä jonnekin kotikulmia kauemmaksi 😀

    0
 • Hanna Laine

  Tää oli kiva ja inspiroiva! Tuli heti mieleen, että pitäisi lähteä itsekin kuvaamaan talvimaisemia ja -asioita. Vähän kylläkin pelottaa, miten kamera kestää nuo paukkupakkaset mutta kunhan muistaa antaa sen lämmetä rauhassa sisällä niin tuskin vahinkoja käy… 🙂

   0
  • Anniina

   Kiitos! Joo kyllähän kameroiden pitäisi miinusasteissakin kestää, kannattaa vaan tosiaan antaa hitaasti lämmetä sisääntullessa vaikka laukussa 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.